Selçuk Haber

Başkan Bakıcı belediye personeliyle bayramlaştı

Bakıcı belediye personeliyle bayramlaştı (5)

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı arife gününün bir gün öncesinde Selçuk Belediyesi personeliyle bayramlaştı. Önce Selçuk Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı Vasıtalar Biriminde belediye işçileri ile bayramlaşan Başkan Bakıcı; ardından Selçuk Belediyesi Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda belediye personeliyle bayramlaştı. Bayramlaşmaya belediye personeli, daire amirleri ve belediye başkan yardımcıları da katıldı.

Herkes birbirine elini uzatmasını bilmeli

Bayramların çok önemli bir zaman dilimi olduğunu dile getiren Başkan Bakıcı; “Bayramın özelliği var, kırgınlıkları kaldırıyor, insanları yakınlaştırıyor, sevgi saygıyı artırıyor. Büyük büyüklüğünü biliyor, küçük küçüklüğünü biliyor. İnsanları yakınlaştırıyor. Dolayısıyla bayramlar çok önemli günlerdir. Bunun önemini bilerek eğer varsa aranızda kırgınlıkları kaldırın. Benim sizinle aramda hiçbir kırgınlık yoktur. Bunu özellikle söylemek isterim. Bizler insanız, konuşarak birçok şeyi çözümleyebiliriz. Erdemli davranış bunu gerektirir. Dolayısıyla herkes birbirine elini uzatmasını bilmeli” dedi.

Biz bir aileyiz

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kez daha belediye personeli ile arasındaki bağa değinen Başkan Bakıcı, Çalışanlar arasında saygı kadar sevginin de mutlaka olması gerektiğinin altını çizdi. Başkan Bakıcı; “ Biz büyük bir aileyiz. Hepimiz buradan geçimizi temin ediyoruz. Dolayısıyla bu anlayış içerisinde hareket edeceğiz. Bizi karıştırmak isteyenler olabilir, bizi üzmek isteyenler olabilir. Bizim bunlara taviz verecek durumumuz söz konusu değildir. Ne yaptığımızı iyi biliyoruz. Despotizmle hiçbir yere varılmaz ama sevgi ve saygıyla çok daha mesafe alacağımızı biliyoruz” dedi.

Tek isteğim kuruma sahip çıkmanızdır

Çalışanlarından en çok kurumu sahiplenmesini istediğini belirten Başkan Bakıcı kendisinin de her zaman personelini sahipleneceğini belirterek; “Hayatta en kolay şey insan harcamaktır. İki dudağınız arasındadır. Her zaman söylüyorum tek istediğim kuruma sahip çıkmanızdır. Ben belediye işinizi kendi işiniz gibi yapmanızı istiyorum. İnanıyorum ki halka hizmet hakka hizmet gibidir” dedi.

Ailenizle geçireceğiniz bir bayram diliyorum

Başkan Bakıcı sözlerini Ramazan Bayramı için en iyi dileklerini sunarak; “Bu anlayış içerisinde ben sizlerin bayramınızı kutluyorum. Ağız tadıyla ailenizle geçireceğiniz bir bayram diliyorum. Bu bayramın herkesin birbirine el uzatacağı bereketli bir bayram olmasını diliyorum. Biz toplumuzun iyi bir bayram geçirmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Herkesi sahiplenmeye çalışıyoruz. Bir kesimin güldüğü, bir kesimin üzüldüğü bayramlar olmasın istiyoruz. Az veya çok herkesin istediğini elde edebildiği, herkesin mutlu ve huzurlu olduğu herkesin istediğini elde ettiği bayramların geçmesini diliyoruz. Hayırlısıyla sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Konuşmanın ardından Başkan Bakıcı, salonda toplanan belediye personeliyle tek tek bayramlaştı.

Exit mobile version