site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başarılı sporcudan Başkan Bakıcı’ya veda ziyareti

Başarılı sporcudan Başkan Bakıcı’ya veda ziyareti
06.05.2016
A+
A-

Selçuk Efes Sporda Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak görev yapan Orhan Meler Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı İstanbul İl Spor Müdürlüğü’nde yeni görevine başlayacak. Orhan Meler yeni görev yerine gitmeden önce Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya makamında veda ziyaretinde bulundu. Başkan Bakıcı, kendisini ziyaret ederek desteklerinden dolayı kendisine teşekkür eden Orhan Meler gibi genç isimlerin Selçuk’un çok önemli değerleri olduğunu dile getirdi.

Başarı antrenörün yeni görev yeri İstanbul

7 yıldır Selçuk Efes Sporda Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak başarı ile görev yapan Orhan Meler, bundan sonraki meslek hayatına Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı İstanbul İl Spor Müdürlüğü bünyesinde futbol antranörü olarak devam edecek. Bugüne kadar Selçuk’taki genç sporcular için elinden geleni yaptığına inandığını belirten Meler; “Bugün Selçuk’ta son görev günümdü. Önümüzdeki dönemlerde artık İstanbul Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı İl Spor Müdürlüğünde futbol antranörü olarak çalışacağım. Selçuk Belediye Başkanımız Sayın Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya desteklerinden dolayı veda ziyaretinde bulunmak istedim. Görevi süresince verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Kişiliğiyle de örnek

Orhan Meler’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bakıcı; “Orhan Meler’in spordaki eğitmenliğinin yanında bence çok daha öne çıkmış bir durumu vardır. O da kendisinin gerçekten insani yönüyle görevini iyi bir şekirde bağdaştıran ender insanlardan biri olmasıdır. Kendisi bu yönüyle de gençlerimize örnek olacak bir isimdir. Kendisine başarılar diliyorum. Sayın Meler spor açısından Selçuk’a çok üst düzeyde katkı yaptığını düşündüğüm kardeşimiz, arkadaşımızdır” dedi.

“Selçuk için hem kayıp, hem gurur”

Selçuk’un spor alanında önemli değerler yetişridiğinin altını çizen Başkan Bakıcı; “Biz Selçuk halkı adına Orhan arkadaşımızın faaliyetlerinden mahrum kalacağımız için üzülüyoruz. Ancak bunun yanında da seviniyorum. Selçuk gerçekten bu şekilde değerlerini üst klasman olan noktalara doğru taşımaktadır. Ben kendisini tebrik ediyorum. Kendisinin başarılı olacağına inanıyorum. Orhan Meler gibi insani yönü ve davranışları üst düzeyde, hem de görev anlayışı profesyonel olan gençlerimizin ilçemizde artması dileğimizdir” dedi. Başkan Bakıcı sözlerini sanat, spor olmak üzere pek çok alanda Selçuklu gençlerin iyi yerlere gelmesini temenni ettiklerini belirterek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.