Selçuk Haber

Bakıcı: Sosyal Belediyecilikte de örnek olacağız

hosgeldin-bebek (1)

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın hayata geçirdiği ‘Hoşgeldin Bebek’ ziyaretleri ilginç görüntüleri de beraberinde getiriyor. Bebekleriyle evlerine dönen aileler karşılarında Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve eşi Ayşen Bakıcı’yı görünce kısa bir şaşkınlık yaşarken, sürpriz ziyarette anne babaların bilmesi ve dikkat etmesi gereken bilgilerin yer aldığı bakım rehberi ile birlikte bebeğin ihtiyaçlarının yer aldığı hediye paketi sunuluyor.

Eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte dünyaya gözlerini açan bebekleri ve ailelerini ziyaret eden Başkan Bakıcı, vatandaşların en önemli ve en mutlu günlerine eşlik etmekten memnuniyet duyduklarını söyledi. Selçuk ve bağlı mahallelerinde yaşayan vatandaşların heyecanlarına ortak olmak istediklerini kaydeden Bakıcı, ‘Omutlu ve unutulmaz ana tanıklık etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız bizi sevgi ve saygıyla karşılıyor. Onlar da biz de bu ziyaretten memnun kalıyoruz. Bebeklerimize sağlıklı ve başarılı bir hayat yolculuğu dileyerek, güzel temennilerle evlerden ayrılıyoruz” dedi.

“Belediyecilikte örnek olacağız”

Dünyanın en büyük açık hava müzesi konumunda bulunan Selçuk’un her alanda merkez olması için belediye olarak tüm birimlerle birlikte yoğun bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Bakıcı, şöyle devam etti; ‘Sosyal belediyecilik anlayışımızla bu ve bunun gibi vatandaşlarımızla bizi buluşturan ve bir araya getirecek projelerimize ağırlık vereceğiz. Selçuk sadece dünyanın dikkatini çeken bir merkez değil aynı zamanda sosyal belediyecilik alanındada en güzel örneklerin sunulduğu bir yerel yönetim merkezi de olacak.

80 bebeğe ‘hoşgeldin’ dedik

Şu ana kadar yaklaşık 80 bebeğe ‘hoşgeldin’ dediklerini ifade eden Bakıcı,kendisinin her zaman katılamadığı ziyaretleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanları ve eşi Ayşen Bakıcı’nın gerçekleştirdiğini sözlerine ekledi.

Exit mobile version