Selçuk Haber

Bakıcı: 2014 Yerel Seçimlerinde Adayım

zeynelbakiciYerel Seçimlere bir yıl kala Selçuk’ta siyaset sahnesi hareketlenmeye başladı. Selçuk’ta yayın yapan yerel gazete Efes-Selçuk Gazetesi yeni bir iddia ile Selçuk’ta siyaset sahnesinin tekrardan hareketlenmesine sebep oldu. 2014 yerel seçimlerinde hangi partinin kimi Belediye Başkan adayı çıkaracağı merakla beklenirken Efes-Selçuk Gazetesi 2009 yılında ki yerel seçimlerde Ak Parti’den aday olan Zeynel Bakıcı’nın 2014 seçimlerde yeniden Ak Partiden aday olacağını okuyucularına duyurdu.

İşte 19 Ocak 2013 Tarihli Efes-Selçuk Gazetesinde yer alan o haber, haberi hiçbir kelimesine dokunmadan okuyucularımızla paylaşıyoruz.

2009 Yılında yapılan yerel seçimlerde sürpriz bir şekilde Osman Başterzi’nin ani kalp rahatsızlığı sonucu adaylıktan çekilmesi üzerine Ak Parti’den belediye başkan adayı olan ve seçimleri 450 oy ile kaybeden Zeynel Bakıcı 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar aday olacağını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde Selçuk’u Üniversiteye Kavuşturma Derneğinin genel kurul toplantısında yapılan sohbet esnasında görüşlerini aynı zamanda dernek üyesi olan Yazı İşleri Müdürümüz Arif Çemrek’e aktaran Zeynel Bakıcı tekrar aday olacağını belirtti.

Zeynel Bakıcı burada yaptığı açıklamada ‘‘Bilindiği gibi 2009 yerel seçimlerinde Ak Partiden sürpriz şekilde belediye başkan adayı oldum. Halkımızın gösterdiği teveccüh ile de her ne kadar seçimleri kazanamasak ta parti oylarını % 41 gibi bir orana çıkararak başarılı olduğumuz kanısındayım. Selçuk halkının benden ve Ak Partiden büyük beklentileri var. Benim de bu beklentilere kayıtsız kalmam söz konusu değil. 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar bir kez daha Ak Partiden belediye başkan adayıyım. Eğer partim uygun görürse bu göreve talibim’’ dedi.

Sizden başka belediye başkan adayı var mı? Sorusuna ise Zeynel Bakıcı şu şekilde cevap verdi; ‘‘Herkes gibi benimde kulağıma gelen ve bazı çevrelerce dillendirilen bazı yönetici arkadaşlarımızın isimleri şu sıralar kamuoyunda dolaşıyor. İl ve İlçe yönetiminde olan bazı arkadaşlarımızın adaylığı düşündüğü Selçuk’ta konuşuluyor. Bu bir demokrasi yarışı, ben adayım, benim gibi başka arkadaşlarımızda aday olabilir. Bu onların en demokratik hakkı. Bugünden belirtiyorum, parti yetkili organları kimi uygun görürse, parti kurulları kimle seçime girmek isterse onunla girerler bu konuda bir sıkıntı yok’’ diyerek görüşlerini belirtti.

Exit mobile version