site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bahçeşehir Kolejinden YKS ve LGS Öğrencilerine Büyük Destek

Kendi öğrencilerini yapay zeka tabanlı kişiye özgü öğrenme platformu “MetodBox” ile sınava hazırlayan Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü “Kaliteli Eğitim Her Çocuğun Hakkıdır” mottosu ile İzmir’deki tüm sınav grubu öğrencilerine ücretsiz online kurs desteği vererek bir nevi sosyal sorumluluk projesi yürütüyor.

Bahçeşehir Kolejinden YKS ve LGS Öğrencilerine Büyük Destek
30.05.2020
A+
A-

İnsan hayatında sınav dönemleri genellikle herkes için sıkıntılı zaman dilimleri olmuştur. Bu dönemlerde her öğrencinin desteğe ihtiyaç duyması gayet doğaldır. Bu desteği kimileri sadece okul dersleri ile kimileri ise ek kurslar ile karşılamaya çalışır. Fakat 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 8 ve 12. sınıf öğrencileri bu dönemi geçmiş yıllardan daha da kaygılı bir şekilde geçiriyorlar. Bu ek kaygının sebebi de tabi ki okulların Mart ayından bu yana COVID-19 Pandemisi nedeniyle kapalı olması. Bu yılın 8 ve 12. sınıf öğrencileri bir miktar daha fazla motivasyona ve bu zorlu sınav sürecinde normalden daha fazla akademik desteğe ihtiyaç duyuyorlar.

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü Kurucu temsilcisi Yıldırım Baytekin “Tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan COVID-19 Pandemisi nedeniyle Mart ayından bu yana okullar ve kurslar kapandı. Milli Eğitim Bakanlığının okulların pandemi sürecinde uzaktan eğitimle devam etmesi kararı ile birlikte kendi öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatlarına kesintisiz devam etmesini sağladık ve her kademedeki öğrencimizin eğitimini en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz. Fakat bu imkandan mahrum olan öğrenciler için bir şeyler yapmak istedik. Bu ihtiyacı karşılamak adına LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilere destek vermek amacı ile bir proje geliştirmek istedik. Bu yılın 8 ve 12. sınıf öğrencileri bir miktar daha fazla motivasyona ve bu zorlu sınav sürecinde normalden daha fazla akademik desteğe ihtiyaç duyuyorlar. Bu proje doğrultusunda amacımız LGS ve YKS sınavlarında İzmir’de ki tüm 8 ve 12. sınıf öğrencilerine hem rehberlik yapmak hem de akademik destek sağlamak. Ücretsiz Uzaktan programımızda öğrenciler sınav tarihine kadar hafta içi her gün 5 ders saati şeklinde Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü öğretmenleri ile canlı dersler yapıp, branş ve rehber öğretmenlerimizden danışmanlık alacaklar. Bu derslerde öğrenciler konu tekrarı yapıp çok sayıda soru çözme imkanı bulacak’’ dedi.

Kendi öğrencilerini yapay zeka tabanlı kişiye özgü öğrenme platformu “MetodBox” ile sınava hazırlayan Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü “Kaliteli Eğitim Her Çocuğun Hakkıdır” mottosu ile İzmir’deki tüm sınav grubu öğrencilerine ücretsiz online kurs desteği vererek bir nevi sosyal sorumluluk projesi yürütüyor. Online kurslardan yararlanmak isteyen öğrenciler Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü sosyal medya hesaplarından başvuru yapabilir veya Bahçeşehir kolejini arayarak telefonla kayıtlarını yaptırabilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.