site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bahçeşehir Koleji 23 Nisanda Coşkusuyla Fark Yarattı

Bahçeşehir Koleji 23 Nisanda Coşkusuyla Fark Yarattı
28.04.2022
A+
A-

“Büyük başarılar kalpten gelir, beyinde büyür ve sevgiyle hayata akar.”

Torbalı’nın gözbebeği Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü; millî ve manevi değerlerine sahip çıkarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı festival coşkusuyla yaşadı.

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını öğrenci ve velileriyle birlikte öncelikle kampüste festival tadında yaşadı ve yaşattı. Bayındır 5. Çocuk Festivali’ne ardından Didim’de 7.si düzenlenen DHOT Uluslararası Halkoyunları Festivali’ne katılarak bayram coşkusuna devam etti.

Geleceğin umudu olan öğrenciler, aziz vatanda bir ve bütün olarak özgürce yaşamak için 23 Nisan’ın önemini sevgi ve barış içinde vurguladılar.

Okul kurucu temsilcisi Yıldırım BAYTEKİN; İnsanın anavatanı çocukluğudur, çocuklar gülsün diye yaşayalım. Çocuklar gülerse tüm ülke, tüm insanlık güler.” diyerek tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.