site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Avokado Yağı Nedir? Faydaları Nelerdir?

Avokado Yağı Nedir? Faydaları Nelerdir?
21.01.2019
A+
A-

Avokado yağı, zeytinyağına benzeyen ve en bilindik yağ türleri arasında yer alan bir çeşittir. Avokado meyvesinin çekirdeğinden elde edilen bu yağ, kullanım alanının çeşitliliği ile dikkatleri üzerine topluyor. Yüksek miktarda E vitamini içerdiği bilinen yağın, saç ve cilt bakımında sık sık kullanımına yer veriliyor. Saç ve ciltte istenen sonuçları elde etmenizde büyük bir role sahiptir.

Avokado Yağı Vücuda İçten ve Dıştan Katkı Sağlar

Vücuda hem içten hem de dıştan katkı sağlayan avokado yağı, doymamış yağ asitleri içerir, vitamin ve mineral açısından oldukça zengindir. Cildi ve saçları nemlendirmeye, kuru görünümü gidermeye, pürüzsüz bir görünüm sağlamaya ve kalp sağlığına katkı sağlıyor.

Avokado Yağı Yemeklere ve Salatalara Eklenebilir

Salatalara ve yemeklere katılarak tüketilen avokado yağı, karbonhidrat ihtiyacınızı karşılamaya yardımcı oluyor. Doymamış yağ asidine sahip olan bu yağ sayesinde sindirim sisteminiz daha düzenli çalışır ve hazmınız kolaylaşır. Birçok faydası olan avokado meyvesinden elde edilen yağı temin edebilmek için https://www.thelifecoshop.com/avokado-yagi-250-ml adresine girmeniz yeterli olacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.