Selçuk Haber

Arvalya da Düzenlenen Uluslararası U-12 Cup, Sona Erdi

DSCF2079

Selçuk Arvalya Mevkiinde bulunan Efes Tesislerinde düzenlenen ve 5 ülkeden 8 takımın mücadele ettiği Altınordu Uluslararası U-12 Cup, müthiş görüntülerle sona erdi, katılan her takım şampiyonluk kupa ve madalyası aldı.

Altınordu A.Ş. tarafından düzenlenen ve iki gün süren U-12 Cup turnuvasının son gününde birbirinden heyecanlı maçlar yapıldı. Altınordu, Fenerbahçe, Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un yanı sıra İngiltere’den Reading, Almanya’dan Herne, Hollanda’dan Twente ve Yunanistan’dan Atromitos’un katıldığı organizasyonun son gününde sabah ve öğleden sonra seansında 16 maç daha yapıldı. Minikler, mücadele güçleri, heyecanları, hareketleri ve golleriyle ayakta alkışlandı.

Kuşadası- Selçuk sınırındaki Arvalya mevkiinde bulunan Altınordu Efes Tesisleri’ndeki turnuvanın finalinde katılan tüm takımlar şampiyon ilan edilirken, kupa ve madalyalarını törenle aldılar. Her takımın sözcüsü olarak seçilen bir çocuk, kendi dilinde teşekkür konuşması yaparken, genç yıldız adayları organizasyon bitiminde saha ortasında Harlem Shake dansı ile kendilerinden geçtiler.

Maçlar sonunda tüm takımlar Efes Antik kentini ve tarihi yerleri gezdiler.

Exit mobile version