site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Artemis Kutsal Yolu için son çalışmalar

Artemis Kutsal Yolu için son çalışmalar
04.11.2014
A+
A-

Artemis Kutsal Yolu3

Daha önce tanıtımı yapılan Artemis Kutsal Yolunda son aşamaya gelen proje ekibi rotanın yakında turizme açılacağını ilettiler.

02 Kasım 2014 pazar günü Özgür Aydoğan, Şerif Görür, Kenan Aydoğan ve Alp Ergül’den oluşan ekip Artemis Kutsal Yolunu tamamlamak üzere Pollio Su Kemeri sonrasında bulunan alanda rota belirleme çalışması yaptılar. Eski zamanlarda kervan yolu olarak kullanılan ve motorlu araçların ilk çıktığı dönemde genişletilerek kullanılmaya devam eden yol üzerinde çalışan ekip kullanıldığı dönemde Aydın’a araçla gitmenin tek yolu olarak bilinen yolun bulunduğu rotayı kesinleştirmiş oldular. İlçe turizmine büyük katkı sağladığı bilinen doğa turizmi açısından yolun çok büyük önem taşıdığını söyleyen proje ekibi rotayı tanıtan broşürün hazırlandığını yakında basıma gireceği bilgisini paylaştılar. Selçuk Ticaret Odası, Selçuk Esnaf Odası, Zirve Dağcılık Kulübü ve Selçuk Belediyesi’nin desteği ile hayata geçen proje ile ilçeye yeni bir turizm kalemi kazandırılması hedefleniyor.

Artemis Kutsal Yolu2

YORUMLAR
  1. ne yolu bu;? dedi ki:

    Artemis kutsal yolu diye bir yol yoktur. uydurmadır,düzmecedir. öyle anlattığınız gibi bir rota ve kervan yolu filan da yoktur. develer oraya su içmeye ve dinlenmeye inerdi yol, çok yukarıda…..