site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Apple 10 Kasım’da ne duyuracak?

Apple, dün yeni bir etkinlik gerçekleştireceğini duyurdu. Önceki iki etkinlik gibi 10 Kasım’da gerçekleştirilecek etkinlik de internet üzerinden yapılacak. Peki Apple bu tarihte ne duyuracak? Yeni nesil iPad’ler, Apple Watch’lar ve iPhone’lardan sonra sırada ne var?

Apple 10 Kasım’da ne duyuracak?
03.11.2020
A+
A-

Apple, basın mensuplarına yolladığı davette ‘One More Thing'(bir şey daha) mesajını yolladı. Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirdiği iki etkinlikte beklenen pek çok ürününü sahneye çıkaran şirketin bu kez ne duyuracağı merak konusu.

Ancak Apple’a yakın kaynaklardan gelen bilgiye göre şirket, bu kez yeni Mac’leri görücüye çıkaracak. Henüz kesinleşmese de Apple’ın kendi geliştirdiği işlemciye sahip ilk Mac, 10 Kasım’da duyurulabilir. Apple, WWDC 2020’de yeni Mac’lerde Intel işlemci yerine kendi tasarımı olan Apple Silicon’a geçeceğini duyurmuştu.

Apple 10 Kasımda ne duyuracak

Diğer bir deyişle ARM tabanlı Apple Silicon kullanan ilk Mac için az bir zaman kaldı.

Mac ile birlikte AirPods Studio ve AirTags gibi ürünlerin de bu etkinlikte duyurulması planlanıyor ve macOS 11 Big Sur’un genel kullanıma sunulması bekleniyor.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.