site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Altınordu Yeni Sezon Hazırlıklarına Selçuk’ta Başladı

Altınordu Yeni Sezon Hazırlıklarına Selçuk’ta Başladı
18.07.2013
A+
A-

altinordu-yeni-sezon-hazirliklarina-basladi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Altınordu, 2013-2014 sezonun startını Selçuk Arvalya Tesisleri’nde verdi.

Kuşadası’ndaki kamp merkezinde öğlen yemeğinde buluşan kırmızı-lacivertli ekibi Başkan Seyit Mehmet Özkan, İbrahim Görücüoğlu, Zafer Bilgetay ve Murat Dizdar’dan oluşan şirket yönetim kurulu ile Başkan Salih Mertan, Samim Süloş, Kemal Çürüksu ve Erdoğan Özyıldırım’ın katılımıyla dernek yönetimi karşıladı. Yöneticiler yeni sezonda futbolculara başarılar dilerken, Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş Başkanı Seyit Mehmet Özkan, oyuncularla kısa bir toplantı yaptı ve, “Altınordu markasını doğru yapılanmayla hak ettiği yere hep birlikte getireceğiz” dedi.

Toplantı sonrası baştan aşağı yenilenen Selçuk Arvalya Tesisleri’ne geçen futbol takımı, kurban kesiminin ardından ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Çalışmayı dernek eski yöneticileri, kırmızı-lacivertli camianın sembol isimleri ve İzmir’den gelen taraftarlar da izlerken, basın mensuplarına verilen hatıra fotoğrafı sırasında Milli amigo Yaşar Tunçses (Sarı Yaşar) tüm takıma “Bir baba hindi” tezahüratı yaptırdı.

GÜMÜŞORDU’DAN 3 OYUNCU

Yeni sezon çalışmasına Üniversite Milli Takımı ile Rusya’da bulunan oyuncular Sinan Osmanoğlu ile Gökhan Yılmaz katılmadı. Altıordu’nun yetiştirici takımı Gümüşordu’dan Murat İrişli, Çağlar Söğüncü ve Berkan İstanbul, geçen sezon gösterdikleri performans nedeniyle Altınordu kadrosuyla ilk çalışmasına çıktı.

Bu arada kırmızı-lacivertli ekibin takım kaptanlıklarını Coşkun Yılmaz ile Murat Cömert’in yapacağı açıklanırken, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Genç, dinamik ve başarıyı hedefleyen bir ekip kurduklarını belirterek, “Altınordu, geçen sezon olduğu gibi yine kendi yıldızlarını yaratacak sistemde hareket edecektir. Lige kadar çok iyi çalışıp, Altınordu adından sıkça söz ettireceğiz” ifadesini kullandı.
Haber: Efkan Ayhan

altinordu-yeni-sezon-hazirliklarina-basladi-2

altinordu-yeni-sezon-hazirliklarina-basladi-3

altinordu-yeni-sezon-hazirliklarina-basladi-4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.