site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Altın Alyans

Altın Alyans
31.01.2020
A+
A-

Altın alyans tamir edildiği, cilalandığı, incelendiği, kısacası tüm işlemlerinin yapıldığı bu tür işlemlerde atölye çok önemli bir rol oynar. Piyasada bulunan birçok işletmenin kendi atölyesi bulunmamak ile beraber, tadilat gibi pırlanta işlerini yapmamaktadırlar. Bu işlemlerde daha fazla para kazanmak için böyle birşeyi tercih ettikleri düşünülsede, aslında yapılan bu strateji çok yanlıştır çünkü bu tür işlerde kullanılan faktörlerden en önemlisi tamir etmektir. İşte bu gibi durumlarda altın alyans olan işletmeler meydana geliyorlar. Alyansınızın çizilmesi, çatlaması gibi istenmeyen durumlarda oldukça fazla işe yarayan bir yöntem olan tadilatlar, cilalandıktan sonra tıpkı yeni bir pırlanta gibi gözükürler.

Alyans alışverişinde dikkat etmeniz gereken özellikler arasında da aslında bu önemli detaylar vardır çünkü birçok kendini bilmez işletmeler, ikinci el olarak aldığı ürünü hiç el değmemiş ürün sıfatıyla satışa sunmaktadır. Bu tür olası durumlarda meydana gelen istenmeyen alışverişlerde, güvenlik güçlerimizden yardım alabilirsiniz. Kurumsallaşmış şirketlerden alışveriş yapmanız sizin için daha sağlıklı olacaktır çünkü bu tür alışverişlerde kullanmanız gereken bazı satın alma teknikleri vardır. Türkiye’de bunun adına pazarlık denilse bile bu durum oldukça önemli bir detay taşımaktadır. Aslında pazarlık kelimesini incelediğimizde “pazarlama” kelimesinden meydana geldiğini görebilirsiniz. Dolayısı ile her Türk bu pazarlık aşamasını bildiği için, aslında her Türk bir pazarlama uzmanıdır diyebiliriz. Son olarak değinmek istediğimiz konu ise altın alyans atölyesi gibi çalışma ortamlarıdır. Bu tür atölyelerin güvenliği kadar temizliğide çok önemlidir. Yeniden düzenlenen alyanslara uygulanan bu tekniklerde, çok ufak bir asit bile o pırlantanın kullanılamaz hale gelmesine sebep olabilir. Atölyenin temizliği önemli evet ama çalışanlarında disiplini, temizlik kadar önemlidir. Çalışılan her alanın düzenli ve toplu durması, yapılan işlemlerde olumsuzluklarla karşılaşılmaması için önemlidir.

Altın alyans çeşitleri için sitemize https://www.lizaypirlanta.com/altin-alyanslar buradan ulaşabilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.