Selçuk Haber

AKP’nin Selçuk Adayı Zeynel Bakıcı Oldu

zeynel-bakici-akp-selcuk-belediye-baskan-adayi

Uzunca bir süredir Selçuk Kamuoyunun merakla beklediği soru nihayet yanıtınıı buldu. AK Parti’de Balçova’da gerçekleşen ‘Yıldırım’ zirve sonrası ilçe belediye başkan adayları belli oldu.

Selçuk’ta 3 aday adayı arasından seçilen Zeynel Bakıcı yeniden AKP Selçuk Belediye Başkanlığına aday gösterildi.

AK Parti’de hafta sonu zirvesi sonrası ilçe adayları kesinleşti. Büyükşehir Adayı Binali Yıldırım Kaya Thermal’de gerçekleşen toplantıda İzmir adayları da bir bir belli oluyor. İzmir haftanın perdesini AK Parti’de yaşanan flaş gelişmeyle açtı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Yıldırım AK Parti Büyükşehir Adayı olduktan sonra ikinci kez Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya geldi. İkili dün gerçekleşen kritik zirvede listeye son şeklini verdi ve ilçe belediye başkan adaylarını belirledi.

Bu gelişme sonrası teşkilatta gece mesaisi yaşandı. Pazartesi gününün ilk saatlerinde tüm ilçe belediye başkan aday adayları telefonla arandı ve Kaya Thermal Otel’de gerçekleşecek İl Değerlendirme Toplantısı için davet gönderildi.

ASIL SINAV ŞİMDİ BAŞLIYOR
AK Parti Teşkilatı sabah saatlerinde Balçova’da bir araya geldi. Yıldırım, Kaya Thermal Oteli’n toplantı salonunda teşkilata seslendi. İzmir Milletvekilleri Aydın Şengül. İlknur Denizli, Hamza Dağ, Nesrin Ulema ve ilçe başkanlarının da hazır bulunduğu basına kapalı toplantıda konuşan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım şunları söyledi:  ‘Tüm aday adaylarının bundan sonraki süreçte partiden kopmaması bir arada bulunması gerekiyor. Hep birlikte mücadele edeceğiz. Asıl sınav şimdi başlıyor. Önümüzde çok önemli bir yerel seçim süreci var. Aday adaylarını çok yönlü değerlendirdik. İlçe başkanına ve yönetimine, milletvekillerine ve il başkanlığına sorduk. Kamuoyu anketleri yaptırdık. Birçok açıdan değerlendirmelerimiz sonrası sonuca ulaştık. Bundan sonra herkes partini başarısı için çalışmalıdır. Kenetlenmeli ve birlikte yürümeliyiz. Hiçbir olumsuzluğa izin vermemeliyiz”

KARABAĞLAR’DA KALKAN’A SERT TEPKİ
Karabağlar’da Necip Kalkan isminin açıklanmasının ardından teşkilattan tepki geldi. Kararın ardından hışımla salondan dışarı çıkan İlçe Başkan Yardımcısı Arif Altıner bağırarak “Ahbap çavuş ilişkisiyle bu işler olmaz. Tepeden inme isim aday yapıldı. Bunu kabul etmemiz mümkün değildir. Partiye bir kez bile gelmeyen bir ismin aday gösterilmesi doğru değil…” dedi.

İŞTE AK PARTİ’NİN İZMİR ADAYLARI

Aliağa: İbrahim Ethem Yorulmaz
Balçova: Hasan Özcan
Bayındır: Mehmet Kertiş
Bayraklı: İsmail Sarı
Bergama: Hasan Şahin
Beydağ: Fevzi Kaya
Bornova: İlhan Kaya
Buca: Cemil Şeboy
Çeşme: Mustafa Cenger
Çiğli: Adnan Yılmaz
Dikili: Ahmet Dağdelen
Foça: Salih Emrullah Keleş
Gaziemir: Kerem Fahri Baykalmış
Karabağlar: Necip Kalkan
Karaburun: Hüseyin Altın
Kemalpaşa: Arif Uğurlu
Kınık: Sadık Doğruer
Kiraz: Erol Çomak
Konak: İlknur Denizli
Menderes: Bülent Soylu
Menemen: Bilal Kaplangı
Ödemiş: Mahmut Badem
Seferihisar: Hamit Nişancı
Selçuk: Zeynel Bakıcı
Tire: Mehmet Çeltikçioğlu

Torbalı: Adnan Yaşar Görmez

[poll id=”4″]

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

Exit mobile version