Selçuk Haber

AKP Milletvekili Nesrin Ulema Selçuk’ta‏

AKP İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ve AKP Selçuk İlçe Koordinatörü Nurettin Albaş, Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, AKP İl Başkan yardımcısı Osman Başterzi, AKP Selçuk Yönetim Kurulu Üyesi Halil Düztaş ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla Kaymakamlık Makamını ve Selçuk ilçe Esnafını ziyarette bulundular.

Perşembe günü öğleden sonra ilçemize gelen Ulema, AKP İlçe Teşkilatı yöneticileriyle birlikte İlçe Kaymakamımız Sayın Ayhan BOYACI’yı makamında ziyaret etti. Samimi bir havada geçen görüşmede ilçe sorunları masaya yatırıldı. Selçuk’ta yapılması planlanan Devlet Hastanesi ve Hükümet binasındaki tadilat konusunda başlatılan çalışmalar görüşüldü.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından garajdaki şoför esnafının sorunlarıyla ilgilenmek üzere Selçuk oto terminal garajına geçen Nesrin ULEMA ve beraberindeki heyet burada Selçuk –Kuşadası Minibüsçüler Kooperatifi üyeleri, Selçuk –Efes Otobüsçüler Kooperatifi ve Selçuk Garaj Taksi çalışanlarının sorunlarını yerinde dinledi.

Kendisine anlatılan sorunları dinledikten sonra, sorunların çözümü konusunda notlarını alarak ve konu hakkında sorunların takipçisi olacağının sözünü verdi. Ayrıca da yeni çıkan kanunlar hakkında da bilgi veren ULEMA, şoför esnafından uygulamalardaki eksiklikler ve sorunlar hakkında görüşlerini dinleyerek, konuyla ilgili makamlarla görüşme yapacağını söyledi.

Daha sonra AKP İlçe Teşkilat Binasına geçen heyet, ilçe yönetim kurulu toplantısına katılarak istişarede bulundu. İstişare sonunda Ak Parti Selçuk İlçe Teşkilatı’nın önümüzdeki yerel seçimlerde Selçuk’ta belediyeyi alarak, kalkınma hamlesi başlatmaya iddialı ve kararlı olduğu vurgulandı.

HABER: Mehmet UYAROĞLU

Exit mobile version