Selçuk Haber

AK Partililer Selçuk’ta İftar Yemeğinde Buluştu

AKP IL BAÞKANI ÖMER CÝHAT AKAY SELÇUKTAKÝ YEMEKTE MASALARI TEK T

Selçuklu işadamı Osman Başterzi tarafından verilen iftar yemeğine  AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve il yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

AKP’nin Selçuk’ta ki iftar yemeğinde İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’da katılarak partililerle sohbet etme imkanı buldu. İftar yemeğine Selçuk İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı, eşi Havva Boyacı, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya da katıldı.

İftar yemeğinde Selçuk Belediye Başkan Aday Adayları sessiz kulis yaptılar. Selçuk’ta Başterziler ailesinin her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar yemekleri bu yılda devam ediyor. Dün gece ki iftar yemeği Vefa yemeği olarak düzenlendi. İftar proğramına ilgi son derece yoğundu.  Yemeğe komşu ilçelerden ilçe başkanları ve yönetimleri de iştirak ettiler.

Yemekte sessiz bir kulis vardı. Selçuk Belediye Başkan Aday Adayları Osman Başterzi, Halil Düztaş, Zeynel Bakıcı halkla tek tek tokalaştılar. Yemeğe katılan il başkanı Ömer Cihat Akayda İlçe başkanı Sema Yeşilçimen ile iftar masalarını tek tek dolaşarak yemeğe katılanlarla sohbet ettiler.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Exit mobile version