site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

AK Partili Şengül’den salvo: Zeybekci, Kocaoğlu’ndan daha fazla İzmirli

AK Partili Şengül’den salvo: Zeybekci, Kocaoğlu’ndan daha fazla İzmirli
09.12.2018
A+
A-

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Gaziemir’deki Zeytin Park Yaşam Korusu’nun açılışındaki sözlerine cevap verdi. Kocaoğlu’nun CHP içindeki kavgayı unutturmak için gündem değiştirmeye çabaladığını söyleyen Şengül, “En iyi İzmirli, İzmir’e en iyi hizmet edendir. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Nihat Zeybekci, İzmir’e yapılan hizmete bakıldığında ise, Kocaoğlu’ndan daha fazla İzmirli” diye konuştu.

AK Parti olarak kimsenin inancına ve yaşam tarzına müdahale gibi bir düşüncelerinin olmadığını vurgulayan Başkan Şengül, CHP’nin ise bu yönde bir algı oluşturarak, İzmir halkını aldatmaya çalıştığını belirtti. Başkan Şengül, “Kimsenin İzmir’i iki kadeh rakıya indirgediği yok. Kocaoğlu’nun yaptığı niyet okumaktır. Kısır döngü üzerinden siyaset yapmak İzmir’e hiçbir şey katmaz. En iyi İzmirli, İzmir’e en iyi hizmet edendir. İzmir’de yaşamasa da kentin çıkarını ve geleceğini düşünen, kente yatırım yapandır. Biz kimsenin inancına, yaşam tazına da müdahale etmeyiz. Ama sanki böyle bir durum varmış gibi yapıp, her seçim öncesi de bunu kullanmaya çalışan CHP’dir” dedi.

İZMİR’İ HAK ETTİĞİ YERE GETİRMEK İSTİYORUZ
Başkan Şengül, şöyle devam etti: “AK Parti olarak İzmir’e nasıl katkı koyarız, bu güzel şehri nasıl hak ettiği yere getiririz diye düşünüyoruz. Kimse Binali Yıldırım İzmirli değil diyebilir mi? İzmir’e büyük katkı koyan, bugüne kadar yapılmayan projelerin hayata geçmesini sağlayan Binali beyin, İzmir’de hakkı yoktur diyebilir miyiz? Aynı şekilde Sayın Zeybekci de özellikle bakanlık döneminde İzmir iş dünyasına çok yardımcı oldu. İzmir’in önünü açan birçok projeye destek verdi. Sayın Zeybekci’nin İzmir’e katkısı, Kocaoğlu’ndan daha fazladır.”

YÜKSEL, BOŞUNA ÇABALAMASIN
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’ye yönelik açıklamalarda bulunan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Alaattin Yüksel’in de polemik üretmeye çalıştığını belirten Başkan Şengül, “Sayın Alaattin Yüksel, boşuna çabalamasın. Sayın Zeybekci’yi arenaya çekmeye çalışıyor. Ama sıkleti buna yetmez. Yüksel, Sayın Nihat Zeybekci ile aynı sıklette değildir. Yüksel, artık emekli olmuş siyasetçilerden biridir. Polemik üreterek, basit şeylerin peşine düşerek, komik duruma düşüyor. Zamanı geçmiş siyasi polemiklerle hem kendi partililerine hem de kamuoyuna kendini güldürüyor. Artık kendine yakışır şekilde, Kocaoğlu gibi kabuğuna çekilsin. Gençlerin önünü açsın” dedi.
EGEDESONSÖZ-egedesonsoz.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.