site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

AK Parti İlçe Başkanı Girbiyanoğlu’ndan Selçuklulara Hastane Müjdesi

AK Parti İlçe Başkanı Girbiyanoğlu’ndan Selçuklulara Hastane Müjdesi
01.11.2021
A+
A-

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu’ndan Selçuklulara hastane müjdesi. Selçuk Devlet Hastanemizin yeni ihale tarihi 15 Aralık 2021 olarak belirlendi.

Konu ile İlgili Selçuk Haber Gazetemize açıklamada bulunan AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu şunları söyledi;

“Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana şunu özellikle söylemiştik. Biz eser siyaseti yapacağız. Laf üretenlerin ilçemizin önünde kambur olmalarına da asla müsade etmeyeceğiz. Çok şükür ki her dediğimizi bugün harfiyen uyguluyoruz.

SELÇUKLU HEMŞEHRİLERİMİZE MÜJDE!
Dönemin CHP’li Meclis Üyelerinin itirazlarıyla yapımı durdurulan devlet hastanemiz hizmete girince kızaran kırmızı suratları görmek isteriz! O gün bu hizmetin durması için itiraz edenlerden biri de şu anki Belediye Başkanı Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel. Şaşırdık mı? Elbette hayır. Sayın Sengel maalesef ki güzel olan her hizmete engel!

HEMŞEHRİLERİMİZ EMREDECEK BİZ GEREKENİ YAPACAĞIZ
Kıymetli Selçuklu hemşehrilerimiz çok ihtiyaç duyduğu yeni Devlet Hastanesine kavuşurken buradan istemezükçü herkese şunu özellikle belirtmek istiyorum. İlçemize değer katan tek bir projeyi sizin insafınıza bırakmayacağız. Selçuklu hemşehrilerimizin geleceğini çalmanıza asla müsade etmeyeceğiz. Lafazanlık siyasetiyle ilçemizi dünya markası iddiasından geri bırakmanıza asla seyirci kalmayacağız. Selçuklu hemşehrilerimiz emredecek biz gerekeni yapacağız” dedi.

Engel olmaya çalışanlar mı? Selçuklu hemşehrilerimizi 2024’te onlardan da kurtaracağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.