site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

AK Parti de değişim için düğmeye basıldı: Kimlerin adı geçiyor?

AK Parti de değişim için düğmeye basıldı: Kimlerin adı geçiyor?
26.02.2018
A+
A-

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün değişim için düğmeye bastığı 19 ilçede hareket başladı. Başkanların yönetimleriyle birlikte istifası alınacak ilçelerde çok sayıda isim gündeme geldi. İşte o isimler…

AK Parti’nin İzmir İl Başkanlığı görevine atadığı eski Milletvekili Aydın Şengül’ün teşkilata yönelik çalışmaları sürüyor. Görevi devralır devralmaz düğmeye basan Şengül, 30 ilçeden 19’u için değişim kararı aldı. Partide kurduğu koordinatör isimler iki hafta boyunca ilçelerde taramalar yaptı. Eski yeni birçok kişiyle görüşmeler yapılırken ortaya çıkan isimler de netleşmeye başladı.

MENDERES HAVZASI’NDA SÜRPRİZ
Partide değişimin yaşanacağı Menderes Havzası’nda da bazı ilçelerde yeni isimlere görev verilecek. Bölgede en önemli gelişme Ödemiş ve Selçuk’ta yaşanıyor. Belediye başkanlarının AK Partili olduğu iki ilçede ilçelerin değiştirilmesi gündemde. Ödemiş’te Halil Demir ile Selçuk’ta Sema Yeşilçimen’in yerine yeni isimler aranıyor. İki ilçeyle ilgili kesin kararı genel merkezin vermesi bekleniyor. Öte yandan, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’nın, araları açık olan Yeşilçimen’in değiştirilmesi yönünde talepte bulunduğu da biliniyor.

Parti, Tire’de de ilçe başkanını değiştirecek. Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçioğlu’nun yerine isim arayışını sürdürüyor. Torbalı, Bayındır ve Menderes’in ilçe başkanlarının devam edeceği yeni süreçte Beydağ İlçe Başkanı Ogün Asil Aydoğdu’nun da değiştirilmesi gündeme geldi.

YORUMLAR
  1. ADEM ALTAŞ dedi ki:

    SELÇUK’TA KOLTUK İÇİN BİR TAKLA ATMADIKLARI KALAN VEFA, SEMA, ZEYNEL GİDERSE İLÇE BİRAZ RAHATLAR. SELÇUĞA HAYATTA HEP BAŞARISIZ OLAN KİŞİLERİN KOLTUK İŞGAL ETMEMESİ; BAŞARILI BİR İŞADAMININ BAŞKAN OLMASI LAZIM.