Selçuk Haber

Aile Kasabı Çığır Açmaya Devam Ediyor

aile-kasabi-guldiken-kardesler (1)

Et ürünleri ve sucuk üretimi ile Selçukluların teveccühünü kazanmış olan Aile Kasabı, son yapılan denetimler ve analizler sonrasında kalitesini ve sağlıklı üretimini de belgelemiş oldu.

AİLE Kasabı, yaptığı yatırımlar ve çalışmalar neticesinde sucuk alanında büyük yol kat ederek, kalite anlamında büyük firmalarla yarışır hale geldi. Güldiken Sucukları markası altında üretilen ve sürekli olarak denetimlerden geçirilen sucuklar, son olarak yapılan analizlerde Türkiye’nin en büyük 5 markası arasında yer aldı. Sürekli olarak denetlenen sucukların İzmir’de yapılan son analizlerinde hiçbir zararlı mikrobiyolojik elemente rastlanılmayan sayılı markadan olan Güldiken Sucukları, bu son analizle kalitesini de tamamen pekiştirmiş oldu. Analiz sonuçları da şaşırttı. Birçok büyük firmanın olumsuz rapor aldığı denetimlerde Aile Kasabı ise takdir topladı.

‘KALİTELİ HİZMETİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ’

YILLARDIR Selçuk halkına hizmet verdiklerini, kalite ve hijyeni de en ön planda tuttuklarını belirten Aile Kasabı işletmecilerinden İbrahim Güldiken, “Sucuk konusunda yaptığımız yatırımların karşılığını kalitemizi tescilleyerek alıyoruz. Son yapılan analizlerde birçok marka ve büyük firma olumlu rapor alamadı. Bunun nedeni katkı maddeleri. Bizler ise yıllardır katkı maddesiz olarak sucuk üretiyoruz. Bunun ödülünü de Selçuk halkının talebi karşısında alıyoruz. Bundan sonraki süreçte de kaliteli sucuk ve et ürünlerimizle hizmetimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Exit mobile version