site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ahmet Çipli Yazdı; Levent Görür sitem dolu

Ahmet Çipli Yazdı; Levent Görür sitem dolu
31.08.2016
A+
A-

Selçuk’un duayen, usta gazetecilerinden Ahmet Çipli geçtiğimiz hafta içinde MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan MHP’nin Selçuk’ta ki eski başkanı Levent Görür’ün düzenlemiş olduğu basın toplantısını bu hafta ki köşesinde değerlendirdi. İşte Çipli’nin kaleme almış olduğu o yazı;

Geçtiğimiz akşam yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP eski ilçe başkanı ve belediye başkan adayı Levent GÖRÜR samimi bir ortamda içini döktü. MHP’li iki belediye meclis üyesinin katılmadığı, ancak kendisi gibi görevden alınan tüm ilçe yöneticisi arkadaşlarının ve ilçenin güçlü isimlerinin yoğun bir sayıyla katıldığı toplantıda GÖRÜR, hem partisinin genel merkez yöneticilerine hem de Selçuk’ta ki bazı siyasilere yönelik sitemlerde bulundu.

MHP genel merkezinin iki yüzü aşkın ilçede görevden alma operasyonu yaptığını, en son olarak ta kendileriyle birlikte İzmir’de beş ilçenin görevden alındığını ifade eden Levent GÖRÜR “ Biz ve diğer ilçe yöneticileri partimizde demokratik bir tüzük değişikliği yapılsın diye olağanüstü kurultay çalışmalarına destek ve imza verdik. Genel Başkanın karşısında aday olarak adı geçen herhangi bir isim adına hareket etmiyoruz. Amacımız daha demokratik ve iktidarı hedefleyen bir MHP yaratılması. Ancak bazı güçler bu kurultayın yapılmaması , yapıldığında da meşru sayılmaması için ellerinden geleni yaptılar. İktidar partisi on beş günde Başbakan değiştirip, olağanüstü kongre toplarken bize izin verilmedi ve başımıza gelmeyen kalmadı. Ancak biz kararlılığımızdan hiçbir şey kaybetmedik. Partimizi mutlaka yeni bir yapıya kavuşturacağız. Daha hiçbir şey bitmiş değil “ diyerek görevden alınmalarının büyük bir haksızlık olduğuna vurgu yaptı.

Görevden alınan diğer ilçe teşkilatları gibi kendi yönetiminin de altı yılı aşkın bir görev döneminde çeşitli başarılı hizmetlere ve seçim sonuçlarına imza attıklarını rakamlar vererek anlatan eski başkan Levent GÖRÜR “ Biz bu çalışmaları kendimizden büyük fedakarlıklar yaparak gerçekleştirdik. Yukarıdakiler siyasetten para ve güç kazanırlarken, bizler burada emeğimizi,zamanımızı ve paramızı harcadık. Üzerine de muhalif parti ve bazı siyasilerin iftiralarına, asılsız suçlamalarına, çamur atışlarına maruz kaldık, kalıyoruz. Karşılığında hiçbir beklentimiz, çıkarımız olmadı, olmayacakta. Her şeyi partimiz ve hemşerilerimiz için yapıyoruz” diyerek verdikleri emeğin boşa gitmediğini partinin oyunu beş yılda bin sekiz yüzlerden, beş bin iki yüzlere çıkardıklarını hatırlattı.

İlçede bazı siyasilerin ve çevrelerin kendisiyle ilgili iftiracı açıklamalar ve dedikodular yaydıklarını örneklerle anlatan Görür ,” Kimse benim paramla, pulumla, malımla, mülkümle ilgili yalan yanlış iddialarda bulunmasın. Yüreği yeten herkes siyaset yapmadan önceki ve şimdiki mal varlığını açıklasın. Bana iftira atanlara meydan okuyorum. Hadi çıkın açıklayın” diye seslendi.

Son olarak benim sorduğum “yeniden ilçe başkanlığı veya belediye başkanlığına aday olacakmı sınız” sorusuna içtenlikle ve net bir biçimde yanıt veren Levent GÖRÜR” Genel merkezde bu yapı olduğu sürece aday olmayı düşünmüyorum. Ancak yapı değiştiği taktirde aday olmayı düşünürüm” diyerek, bu yapının da o güne kadar mutlaka değiştirileceğinden umutlu olduğunu vurguladı.

Selçuk’ta bazılarının daha şimdiden MHP’nin beş bin iki yüz oyuna göz koyduğunun farkında olduğunu dile getiren MHP eski ilçe başkanı Görür” Kimse boşuna heveslenmesin bu oyları kimseye yedirmeyiz. Partimizi bundan böylede sonuna kadar desteklemeye devam edeceğiz. Biz hiçbir yere gitmiyoruz. Buradayız ve Selçuk’ta siyaset yapmaya devam edeceğiz. Bu yapı eninde sonunda değişecek ve ilçenin belediye seçimlerini 2019’da MHP kazanacak. Rakiplerimiz enerjilerini beni yıpratmak için değil, Selçuk’a hizmet için harcasınlar ” diyerek rakip isimler ve partilere de mesaj göndermiş oldu.

Doğrusu bu toplantıda ben, Levent Görür ve ekibini yine aynı kararlılıkta gördüm. Partililerinin ona olan sevgi ve güveni halen devam ediyor. İlçe teşkilatının bir süre için başında olamayacak olsa da açıktır ki; Selçuk MHP’nin doğal lideri olmaya devam edecek. Yani kağıt üzerinde başka bir isim olsa da Levent GÖRÜR burada ki ülkücü camianın gerçek ve değişmez lideri olma konumunu sürdürecek. Ayrıca Levent Görür’ün sitemlerinin çoğuna da ben ve diğer basın mensubu arkadaşlar da hak vermeden edemedik. Zaten özellikle Selçuk ve Urla İlçe Başkanlarının neden görevden alındığına benim aklım ermiş değil. Her ikisi de ilçelerinde çok sevilen ve başarılı isimler. Genel merkez bu haksız kararlarıyla kendi kafalarına sıkmış oldular bence. Haksız mıyım sizce ?

YORUMLAR
  1. mehmet alperhan dedi ki:

    Sen listelerin, kağıtların değil gönüllerin başkanısın Levent GÖRÜR, koltuklar dava adamlarının değil hırsını ve egosunu tatmin edenlerin olsun. Sana ülkücü yüreklerde koltuk değil kocaman bir taht var.

  2. gökçealan seninle dedi ki:

    sen yürü millet yürüyecek ardından. seninleyiz. sen ne dersen o.
    ötesi yok seni belediye başkanı yapacağız.

  3. nerdesiniz dedi ki:

    Neredesiniz sayın meclis üyeleri biriniz zeynelin dizinin dibinde .. ayıptır sizi bu başkan ve yönetimi o koltuklara oturttu sanmayın yola çıktıklarını yarı yolda satanlar unutulur sizde unutulmayacaksınız vesselam… haram olsun sizin için istediğimiz her oy her emek haram olsun ..