Selçuk Haber

ADD Selçuk Şubesi 29 Ekim İçin Ankara Yolcusu

Atatürkçü Düşünce Derneği Selçuk Şubesi 29 Ekim’de Ankara’da gerçekleştirilecek olan büyük Cumhuriyet buluşması için ücretsiz araç kaldırıyor.

29 Ekim’de Cumhuriyet’in kurulduğu yerde Ankara’da, vatan ve Cumhuriyet için seferberlik buluşmasına katılmak için araç kaldıracaklarını söyleyen ADD Selçuk Şube yönetimi yaptıkları açıklamada Selçuk ilçesindeki Yurtseverle söyle çağrıda bulundular;

Cumhuriyet’e ve Atatürk’e sahip çıkmalıyız.

Cumhuriyet kutlamalarının yasaklandığı, halkın bayramının halktan saklandığı bu günlerde bizler coşkuyla ayağa kalkarak Cumhuriyet’e ve Atamıza sahip çıkmalıyız. 29 Ekim günü 1. Meclis’in önünde büyük Cumhuriyet buluşmasına tüm halkımızı davet ediyoruz, unutmayın ki şimdi sızlanma değil birlik olup karşı koyma zamanıdır.

Selçuk ilçesi Faşizme her zaman “hayır” dedi.

29 Ekim’de milli birlik ve beraberliğimizle ayağa kalkacağız ve zulme karşı mücadelemizin büyüklüğünü dosta düşmana göstererek Ankara’ya akın edeceğiz. Faşizme her zaman “hayır” diyebilme iradesini gösteren Selçuk ilçesinden tekrar sesleniyoruz, halkımızı bu büyük Cumhuriyet buluşmasına davet ediyoruz. İlçemizdeki demokratik kitle örgütlerini, siyasi partileri birlikte mücadeleye, vatan ve Cumhuriyet için birlikteliğe çağırıyoruz

Aracımız Belediye Önünden Hareket Edecek

28 Ekim 2012 Pazar akşamı Saat 22.00’da Selçuk Belediyesi önünden hareket edecek olan araç ile ücretsiz olarak 29 Ekim buluşmasına katılmak için aşağıdaki numaraları aramak ve isim yazdırmak yeterli olacak.

Bilgi için:

Tel: 0232 892 35 21 – 0530 943 60 83 – 0535 528 72 99

Exit mobile version