site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kırkyama Kursuna kadınlardan yoğun ilgi

Kırkyama Kursuna kadınlardan yoğun ilgi
01.12.2015
A+
A-

Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezinde kadınlara yönelik devam eden birbirinden önemli eğitim ve hobi kurslarında yer alan kırkyama kursuna Selçuklu kadınlardan yoğun ilgi görüyor. Selçuk Kadın Danışma Merkezi’nin Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlediği kırkyama kursu büyük bir yoğunlukla devam ediyor.

Oldukça yetenekli bir çalışma sergileyen kadınlar, birbirinden güzel el emeklerini kırkyama çalışmaları yaparak, hem sosyalleşmelerini, hem de kendi özverilerini değerlendiriyor. Kadınların çalışmalarını yakından takip eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, kadın Danışma Merkezi bünyesinde bu tür çalışmaların hızla devam edeceğini kaydetti. Kadınların yeteneklerini geliştirmek, yeni hobiler edinmek, hayatına pozitif katkılar sunmak için çeşitli eğitimler ve kurslar açmaya devam edeceklerini belirten Başkan Bakıcı, bu kapsamda kadınlar tarafından büyük ilgi gören kırkyama kursunda çok güzel çalışmaların ortaya çıktığını söyledi.

“Kadınların kendine güveni artıyor”

Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezinde açılan kurslara her geçen gün taleplerin arttığını ve bu bağlamda açılmak istenen kurslar ile ilgili talepleri de değerlendirmeye alacaklarını kaydeden Başkan Bakıcı, Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi ile devam eden bu işbirliğinin son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

Başkan Bakıcı, Selçuk Belediyesi Selçuk Kadın Danışma Merkezi ve Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan kırkyama kursunun yıl sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

20 kursiyerin katıldığı ve büyük ilerleme gösterdikleri kırkyama kursunda yatak örtüsünden çantaya, seccadeden yeleğe kadar çeşitli ürünler yer alıyor. Kursiyerlerin şevkle çalışıp çok güzel çalışmalar çıkardıklarına dikkat çeken Kurs Eğitmeni Meral Günlemeç; “Güzel çalışmalar çıktıkça da kadınların kendilerine olan güveni artıyor ve daha da cesaretleniyorlar” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.