site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

‘Mavi Kapak, Mavi Sevgi’ Kampanyasına Selçuk’tan Tam Destek

‘Mavi Kapak, Mavi Sevgi’ Kampanyasına Selçuk’tan Tam Destek
10.01.2013
A+
A-

Mavi-Kapak-Mavi-SevgiKonak Belediye başkanı Hakan Tartan’ ın ‘mavi kapak’ kampanyasının sürdürüleceği müjdesini vermesinin ardından kısa adı SELENDER olan Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği’nden de destek geldi.

Kampanyaya tam destek verdiklerini açıklayarak duyduğu memnuniyeti dile getiren dernek başkanı Mehmet Durmuş yaptığı yazılı açıklamada “Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin 3 yıldır sürdürdüğü kampanya, bildiğiniz gibi Ege Üniversitesi Rektörlüğü’nce sonlandırıldığı açıklanmıştı. ‘Mavi Kapak, Mavi Sevgi’ sloganıyla kampanyanın yeniden sürdürülmesini sağlayan Konak Belediye Başkanı Sayın Hakan Tartan’a dernek üyelerimiz adına teşekkürlerimizi iletiriz. Proje Koordinatörü Prof. Dr. Nurselen Toygar ve Türk Eğitim Vakfı’nın da kampanyayı kendi bünyelerinde sürdüreceklerini açıklamaları, dünya çapında ses getiren bu kampanyanın devam etmesinin sağlanmış olması engelli selender-logokardeşlerimiz için memnuniyet vericidir.”

“Duyarlı Selçuklu hemşerilerimiz ve SELENDER’in (Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği) yeni yönetim kurulu üyeleri olarak bizler de bu kampanyaya ilçemizde katkı koyacağız. Selçuk’ta bu konuda farkındalık oluşturup, derneğimizde birikmesini sağlayarak topladığımız kapakları Konak Belediyesi’nin belirlediği noktaya taşınmasını sağlayacağız. Bu vesileyle ilçe halkımızdan bizlere yardımcı olunmasını istiyoruz” dedi.

Başkan Durmuş,”İlçemizde tekerlekli sandalye ihtiyacı olan kardeşlerimizin derneğimizle iletişim kurmalarını istiyoruz.

Bu ve benzeri sıkıntılarında bizlere web sayfamızdan ( www.selender.org ) ulaşabilirler” diyerek sözlerini tamamladı.
mavi_kapak_mavi_sevgi_sloganiyla_kampanyaya_devam

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.