site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Galatasaray Tır’ı Selçuk’ta

Galatasaray Tır’ı Selçuk’ta
20.07.2012
A+
A-

Son şampiyon Galatasaray Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerinin satıldığı Galatasaray Tırına Selçuk’ta yoğun ilgi gösterildi.

Sabah saatlerinde Selçuk’a gelerek akşam pazarının kurulduğu alana park eden Tır’da, forma, tişört, çakmak, mont, bere, şapka, eşofman, bayrak gibi birçok lisanslı ürün satışa sunuldu. 2 gün boyunca Selçuk’ta Galatasaraylılara satış yapacak olan Tır’a taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi.

Avrupa fatihi, Türkiye’nin uluslar arası arenadaki övünç kaynağı Galatasaray Spor Kulübü’nün lisanlı ürünlerini satan GS Store mağazaları mobil satış aracı Selçuk’ta hem şampiyonluğun hem de yapılan son transferlerle ilgi odağı oldu.

Tır Müdürü Nizamettin Atik, Ege turu çerçevesinde Selçuk’a geldiklerini belirterek, “Galatasaray ile ilgili 2 binden fazla çeşit ürünü, taraftarlarımızın beğenisine sunduk. Tır sorumlusu Nizamettin Atik, TIR da, Galatasaray Spor Kulübü’nün lisanslı forma, şapka, atkı, bayrak, eldiven, bere, eşofman takımları, bebekler ve kadınlara yönelik ürünlerin yer aldığını bildirdi.

İlçede sarı kırmızılı kulübün taraftarlarının tır da satılan ürünlere yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Atik, lisanslı ürünleri kampanya dahilinde vatandaşlara sunduklarını anlattı. En çok ilgiyi ise 2 gün önce tanıtımı yapılan yeni sezon formalarının gördüğünü söyledi.

Selçuk’ta ki Galatasaray taraftarları ise bu fırsatı her zaman bulamadıklarını belirterek, kulüp amblemi bulunan çeşitli ürünleri satın aldılar.

YORUMLAR
  1. HAKAN GÖLLÜCELİOĞLU dedi ki:

    BAKAN ÇOK ALAN YOK

    1. Memiş Esener dedi ki:

      Hakan Abicim bakan da çoktu alan da çoktu, kapış kapış gitti ürünlerimiz.
      üstümüzde gördüğün üzere 🙂

  2. Anonim dedi ki:

    fotoğraflarda dikkat çeken en büyük ayrıntı NEDEN GS FORMALARINDA AY YILDIZLI TÜRK BAYRAĞI KULLANILMIYOR bir bilen varsa cevap verebilir mi ?

    1. Selcuklu dedi ki:

      Benimde dikkatimi ceken olay bu olmustu fakat resmi sitesinde bir aciklama var. Baskilar yetismediginden dolayi ama 2 hafta icinde hepsi hazir olup storelarda ucretsiz olarak basilacaktir diye