site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

91 Efe Cumhuriyet için oynadı

91 Efe Cumhuriyet için oynadı
30.10.2014
A+
A-

91efe-ile-kutlama (1)

Türkiye Cumhuriyetinin 91. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Selçuk’ta da coşkuyla kutlandı. Birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yapan tören alanı, Selçuklu vatandaşlar ve öğrenciler tarafından doldu taştı. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dolayısıyla “91. Yılda 91 Efe ile Zeybek” programı oluşturan Atatürkçü Düşünce Derneği, Selçuk Belediyesi ve Selçuk Kaymakamlığı ile yaptığı görüşmeler sonucunda, gösterinin sergilenmesine dair olumlu cevap alamadı.

Gerçekleşen resmi tören akabinde İstasyon Meydanında toplanan CHP Selçuk İlçe Teşkilatı, Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Alevi Kültür Derneği ve Segem Der, meydanda bulunan Kurtuluş Anıtı’na çelenk koydular. Vatandaşların da katılımıyla başta Atatürkçü Düşünce Derneği olmak üzere 91 Efe ile tören alanına kadar yürüyen herkes Cumhuriyet coşkusunu yaşadı.

Oluşan tüm aksiliklere rağmen tören alanında gösterilerini sergileyen Atatürkçü Düşünce Derneği ve 91 Efe, alanda bulunan vatandaşlardan büyük alkış topladı. Dernek Başkanı Tuncay Kireç, yaptığı açıklamada ise şunları söyledi; “İsterdik ki bu gösteriye Selçuk Kaymakamı ev sahipliği yapsın, isterdik ki bu gösteriye Selçuk Belediye Başkanı ev sahipliği yapsın, isterdik ki bu gösteriye Selçuk Emniyet Müdürü ev sahipliği yapsın ama olmadı. Bu gösteride emeği geçen herkese ve bu muhteşem gösteriyi izleyerek bizleri yalnız bırakmayan Selçuk halkına teşekkür ederiz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Haber: Seda Konuk

91efe-ile-kutlama (2)

91efe-ile-kutlama (3)

91efe-ile-kutlama (4)

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    cumhuriyetçi ve sosyal demokrat belediye başkanımız nerde ?

  2. vatandaş dedi ki:

    siyasete dökmeseydiniz keşke

  3. anonim dedi ki:

    Siyasetin dik alasını kaymakam ve belediye başkanı yapıyor. Vatandaşın bayramlarını bile böldünüz neredeyse cumhuruyeti kutlamak suç olacak. Utanmadan siyasete dökmeseydiniz deme cesaretini hükümet politikalarından aldığın konusunda hiç şüphem yok.Tarih sayfaları mandacılarla dolu.

  4. Anonim dedi ki:

    Vefa ülgür ve Yanındaki 20 kişi başkası yok.maalesef her platformda aynı kişiler. Körler sağırlar birbirini ağırlar yani.

    1. Anonim dedi ki:

      vefa ülgür döneminde işini yaptıramayanlar, işini gördüremeyenler ondan istediğini alamayanlar ne zaman onun adını görse kin kusuyor hemen. bi gidin artık ..

  5. Anonim dedi ki:

    Gönül isterdi ki sosyal demokrat olduğunu iddia eden belediye başkanı da orda olsaydı gönül isterdi ki kaymakam bey orda olsaydı, gönül isterdi ki siyasi organizasyonlardan eksik kalmamayan belediye başkanının yanından ayrılmayan Müftü de orda olsun ama nerde

  6. Anonim dedi ki:

    TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN KAYMAKAMI BÖYLE BİR GÖSTERİYE İZİN VERMİYOR ŞÜPHE DUYARIM BELEDİYE BAŞKANI SOSYAL İNSAN DAHA GÖRMEDİM GERÇİ BİR KERE DESTEK VERMEDİ OLUM CUMHURİYETÇİ OLMAKTAN KORKMAYIN BU REJİM SAYESİNDE O KOLTUKLARDA OTURUYORSUNUZ ATATÜRK DEMEKTEN KORKMAYIN ONUN SAYESİNDE ORDASINIZ TÜRK DEMEKTEN KORKMAYIN BU ŞANLI BAYRAK SAYESİNDE YAŞIYORUNUZ 3 DAKİKALIK GÖSTERİ BU NE VAR Kİ CUMHURİYETİ ANLADAN BİR GÖSTERİ AMA SİZ KIL OLMAYA DEVAM EDİN