site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

5 Taş Yüzük

5 Taş Yüzük
31.01.2020
A+
A-

Zaman içinde anlamadığımız bir şekilde solan, ışıltısı kesinlen tek taşlarımızı fark etmeye başlıyoruz. Aklımıza hemen bu ürünlerin sahte olduğu gelir ama bunu hemen aklınızdan çıkarmanız gerekir, çünkü sizi yanlış hareketler yapacak düşüncelere sürükleyebilirler. Merak ettiğiniz 5 taş yüzük parlatma konusunu sizlere örnekler ile açıklamaya ve öğretmeye çalışacağız, hazır mısınız? Hemen bir örnek ile başlamak gerekirse, dünya üzerindde en pahalı arabayı aldınız diyelim ve o araba gerçekten çok lüks bir araba. Sadece hayal ediyoruz, o yüzden size kafanızda son model bir araba aldığınızı düşünün. O araba uzaktan bile parlayan boyası ile duruşu ile içinde nasıl biri olduğunu oldukça fazla merak ettiriyor. Bu arabanın boyası o kadar güzel cilalanmış ki, güneş gibi geçiyor bütün yollardan! Peki, size sormak istiyoruz, bu arana çamura girdiğinde, tozlu bir yoldan gittiğinde veya aldığından biri hiç temizlenmediğinde ne hale gelir? Tıpkı 2.el bir arabaymış gibi olmaz mı? Tabiki olur, artık o arabanın hiçbir özelliği kalmaz, çamurdan marka bile kapanabilir hatta. İşte tek taş ile ilgili dikkat edilmesi gereken özelliklerde böyle. Siz, size hediye edilen oldukça pahalı bu ürüne dikkat etmezseniz, temiz bakmazsanız, bakımları yapmazsanız istemediğiniz durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Sizlere bu yazımızda pırlanta temizliği hakkında birçok bilgi vermeyi düşündük ama sonra bundan vazgeçtik. 5 taş yüzük parlatma o kadar kolay bir işlem olmadığı gibi piyasada evde pırlanta parlatmak için birçok yöntem anlatılmaktadır. Bu yöntemleri denediğinizde, hem parmağınıza, hemde pırlantanızın eşsiz tasarımına ve parlaklığına zarar verebilirsiniz. Sonuçta arabayı kullanmayı bilmiyorsanız, son model arabanızın olması birşeyi değiştirmeyeceği gibi pırlanta veya tek taş parlatmakta sizin yapabileceğiniz bir işlem değildir. Profesyonel kişilerin, profesyonel malzemeler kullanarak bu işlemi yapması gerekir. 5 taş yüzük modelleri için https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-bestas-yuzukler  sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.