site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

21 Aralık Yeniden Doğduğu Gün Oldu

26.12.2012
A+
A-

serpil palamut+ğu foto1Serpil Palamutçu Kuşadası Universal Hastanesi’nde Şifa Buldu

Beynindeki tümörden 21 Aralık tarihinde Universal Kuşadası Hastanesi Beyin Cerrahı Op.Dr. Alper Irak’ın gerçekleştirdiği operasyonla kurtulan Serpil Palamutçu “21 Aralık yeniden doğduğum gün oldu” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz hafta tüm dünya 21 Aralık tarihinde kıyametin kopacağı, dünyanın sonunun geleceği haberlerine kilitlenirken, bazı kişiler için 21 Aralık şifa bulmaları nedeniyle kendi kişisel tarihlerinde özel bir yer buldu.

70 Yaşında olan Serpil Teyze bundan on gün önce öğle yemeğini yerken aniden bayıldı. Eşi Özcan Palamutçu tarafından baygın halde bulunan, önce Kuşadası Devlet Hastanesi’ne daha sonra da Aydın Devlet Hastanesi’ne götürülerek MR’ı çekilen Serpil Teyze’nin beyninde bir kitle olduğu anlaşıldı. Beyin tümörünün hemen alınması gerektiğini öğrenen Palamutçu ailesi arayışlarının sonunda Kuşadası’nda yaşadıkları evle aynı mahallede hizmet veren Universal Kuşadası Hastanesi’nde Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Alper Irak’a ulaştı.

BEYİN TÜMÖRÜ, OTURDUĞU MAHALLEDEKİ HASTANEDE ALINDI

21 Aralık Cuma günü ameliyatı gerçekleştiren Dr. Alper Irak; “beyin kitle alımlarını hastanemizde yapabiliyoruz. Teşhisin konulmasından sonra bize ulaşan Serpil Palamutçu’nun beynindeki tümörü 21 Aralık tarihinde gerçekleştirdiğimiz operasyonla aldık. Başarılı bir operasyon sonunda hastamızın günden güne daha da iyileştiğini görmekten mutluyuz “ şeklinde konuştu.

“21 ARALIK YENİDEN DOĞDUĞUM GÜN OLDU”

Sağlıklı günlerine her geçen gün daha da yaklaşan Serpil Palamutçu ise doktorundan ve hastane personelinin ilgisinden oldukça memnun. Bu kadar önemli bir ameliyatı mahallesinde bulunan hastanede yaptırdığı için çok sevindiğini söyleyen Serpil Palamutçu ” herkes 21 Aralık tarihini konuşuyordu. Ben de ameliyatımın 21 Aralık’ta yapılacağını öğrendiğimde başta tedirgin oldum. Ama bu benim yeniden doğduğum tarih oldu. Ayrıca Kuşadası’nın küçük bir yer olması nedeniyle ameliyat için İzmir’e gitmeyi düşünüyorduk. Evimle aynı mahallede bulunan Universal Kuşadası Hastanesi’nde ameliyat olunca, hem kendim rahat ettim, hem de yakınlarım… Başta doktorum Alper Bey olmak üzere tüm Universal Hastanesi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde ikinci defa dünyaya gelmiş gibiyim” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.