Selçuk Haber

2022 Gelin Saç Modelleri ve Makyajı İçin Öneriler

Birbirinden farklı gelin saçı modelleri arasından kendinize en uygun olanı seçmek için; yüz şekline, düğün modeline ve saç modeli gibi bazı konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Genel olarak şık bir görüntü sunmak için saç modelinizi bu detaylara göre seçmelisiniz.

Hangi gelin saçı modeli kime uygundur?

Küçük detaylar bile önem taşır

Gelinliğinizin yaka kısmına göre saç modelinize karar verirseniz, çok daha hoş bir görünüme sahip olabilirsiniz. Askısız bir gelinlik için hafif, dalgalı saçların tepesinde dağınık bir kabarıklık saçlar yakışacaktır. Kayık dekolteli bir gelinlikte, saçlar tercihen yuvarlak yakada dağınık ve şık bir topuzda toplanmalıdır. V yakalı bir gelinlikte ise saçlar açıkta veya topuz şeklinde bırakılabilir. Tek omuzlu bir gelinlik tercih edildiğinde saçınızı seçmekte özgürsünüz, açık ve salaş saç modelleri bu gelinlikleri daha şık hale getirir.

Bu senenin makyaj trendleri nelerdir?

Makyaj söz konusu olduğunda, göz önünde bulundurulması gereken en önemli şey yüz şeklidir.

Aksesuar seçiminde cesur olun

Gelinlerin kendilerini en iyi hissetmek istedikleri düğün günlerinde en çok dikkat ettikleri aksesuarlardan biri de gelin tacıdır. Seçkin aksesuarlarla taçlandırmak isteyen gelin adayları, taşlı gelin saçı aksesuarları, incileri, gelin çiçekleri ve tarakları gibi birçok kategori arasından seçim yapma şansına sahip oluyor. Gelin aksesuarları uzun saçlı ve kısa saçlı gelin adayları için uygundur. Büyük küpeler bu sene gelin tacının yerini alabilir. Özellikle saçınıza toplanmış bir model düşünüyorsanız veya saçınız kısaysa büyük incili ya da taşlı küpeler oldukça öne çıkacaktır. Kısa saçlı gelinler özel olarak kaynak taktırabilir ve istedikleri saç modeline en doğal görünümde ulaşabilirler.

 

Exit mobile version