site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

16 yaşındaki kızdan beş gündür haber alınamıyor

16 yaşındaki kızdan beş gündür haber alınamıyor
22.11.2015
A+
A-

İzmir Selçuk’ta, 16 yaşındaki bir kız çocuğundan beş gündür haber alınamıyor. Kızlarının kaçırılmış olabileceğinden şüphelenen ailesi, çocuklarının bir an önce bulunması için polise başvurdu.

İki saate kadar dönerim dedi, bir daha haber alınamadı

18 Kasım Çarşamba günü sabah saat 09.00 sularında “iki saate kadar dönerim” diyerek evinden çıkan M.O’dan bir daha haber alınamadı. İzmir Selçuk’ta oturan ve iki çocukları olan Neriman O. ve Kenan O., iki kızından biri olan M.O.’nun bir an önce bulunması için polise başvurdu. Kızlarının kaçırılmış olmasından şüphelenen aile, bu konuda ilgili yetkililerden yardım çağrısında bulunarak; prosedürlerin hızlandırılmasını istedi.

Yaşanan olayı büyük üzüntü ile anlatan genç kızın ablası Sevgi O; “Kardeşim ile ben aynı odada kalıyoruz. Herhangi bir sorun ya da bir sıkıntı yaşamıyorduk. Sadece son günlerde biraz halsiz olduğundan, rahatsız olduğundan bahsediyordu. 18 Kasım Çarşamba günü sabah saat 09.00 sularında bana dışarı çıkacağını, iki saate kadar döneceğini söyledi. Ben de daha önce rahatsızlandığını söylediği için doktora gittiğini düşündüm. Çünkü evden çıkarken bir eşyasını, ya da çantasını almamıştı. Daha sonra aynı gün saat 15.00 sularında merak ettim ve kardeşimi telefonla aradım. Ancak telefonu kapalıydı” dedi.

O günden sonra bir türlü kardeşine ulaşamadıklarını ve çok merak ettiklerini belirten Sevgi O., “Anne ve babam kesinlikle tutucu ya da baskıcı bir aile değildir. Biz her konuda ailemize her şeyimizi rahatlıkla anlatabiliyorduk. Dolayısıyla kardeşim ve ben aile içerisinde bir sıkıntı yaşamıyorduk. Yani kardeşimin erkek arkadaşı dahi olsa mutlaka anneme ya da bana söylerdi. Ben ve ailem kardeşimin kaçırılmış olabileceğinden şüpheleniyoruz. Bu konudaki şüphemizi polise anlattık ve bir an önce kardeşimin bulunmasını istiyoruz” diye konuştu.

Haber: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

YORUMLAR
  1. ali dedi ki:

    izmir bayraklı da köşe duragında dolmuştan indigini söyledi palaşınca birisi