site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

14 Mayıs Mahallesi Sular Altında

14 Mayıs Mahallesi Sular Altında
28.09.2014
A+
A-

14 Mayıs Mahallesi Sular Altında-kaldi (6)

Selçuk’ta iki gündür devam eden yağmur halkı zor durumda bıraktı. Kış aylarının başlarında aniden değişim gösteren hava şartları, vatandaşları hazırlıksız yakaladı.

Selçuk’ta bulunan bazı cadde ve sokaklar kanalizasyon taşkınları nedeniyle kullanılmaz hale gelirken, ilçe merkezinde ve mahallelerde su ve elektrik kesintileri meydana geldi. İlçenin atık sularının tahliyesini yapan rögarların bazılarının tıkalı olması sebebiyle arıtma tesislerine giden kanalların ve taşıyıcı giderlerin de tıkalı olması, suların rögar kapaklarına yaptığı basınç ile taşkına sebep oldu. 14 Mayıs mahallesinde bazı caddeler trafiğe kapanırken, özellikle Kobuletti caddesi üzerindeki bir çok evi de su bastı.

Apartman koridorlarına sızan su sebebiyle zemin katta oturan vatandaşların paniğe kapılmasına sebep olurken, daha öncesinde alınan bazı önlemlerin işe yaramadığı görüldü. Mevsimsel olarak beklenmeyen hava şartları bir çok kişiyi mağdur etti.

Ayrıca, İZSU’ya ait şehir su şebekesinin patlaması sebebiyle taşkın yaşayan mahalle sakinleri ikinci kez mağdur oldu. Patlayan su şebekesi sebebiyle, mahalle sakinleri zor durumda kalırken, İZSU yetkililerine müracaatta bulunan vatandaşlar  mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

HABER: SEDA KONUK www.selcukhaber.com

14 Mayıs Mahallesi Sular Altında-kaldi (1)

14 Mayıs Mahallesi Sular Altında-kaldi (2)

14 Mayıs Mahallesi Sular Altında-kaldi (3)

14 Mayıs Mahallesi Sular Altında-kaldi (5)

14 Mayıs Mahallesi Sular Altında-kaldi (4)

14 Mayıs Mahallesi Sular Altında-kaldi (7)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Vah garip Selçuk’um vah.Ne hallere Düştün. Bir Başkan seçtik Selçuk’a ama o da beklediğimiz gibi çıkmadı, izmir desen selçuk’tan bihaber ne olacak bizim halimiz böyle. bu insanların zararını kim karşılayacak şimdi.

  2. Anonim dedi ki:

    Gülüyor ya yeter

  3. GÜLEN ADAM :-) dedi ki:

    aziz kocaoğlu ile en iyi ben anlaşırım diyordu gülen adam hadi anlaşta gerekli çalışmaları yaptır. 15 yıl aziz kocaoğlu yapmadı bu işleri RIZA YOLCU vardı. agustos dedimi dereleri kanalları mazgalları temizletiyordu iz su ya . artık zeynel düşünsün neden ben rıza yolcu kadar olamadım diye. gülmek yetmiyormuş demekki ..

  4. yasminn dedi ki:

    Bütün bunların sorumlusu üç dönem belediye başkanlığı yapan vefa bey dir çok çirkin gülen adammiş daha kaç ay oldu seçileli lütfen taş atmayın .o eski koruduğuz sevdiğiniz başkan selçukta ne yapdı sorarım gösterin allahaşkına bir anonim şirketi gibi yalaka takımları segaş miş o kadın kollarıymış hepside boştu günlerni gün ettıler kakara kıkirile içlerindeydim hepsini biliyor gözlem liyordum ben Ak partili değilim ama gerçeği görmüyosanız pes arkaya bir bakın ondan sonra bu görüşleri yazın .

  5. DÖNEKLER dedi ki:

    YASMİNN itiraf etmişsin. CHP’nin içinde olup ajanlık yapmak, arkadan vurmak, iki yüzlü bir dönek olmak nasıl bir duygu. Eminim rahatsız olmuyorsun. Pişkin pişkin itiraf ettiğine göre… Şimdi sen Zeynel Hoca’ya da yalakalık yapıp CHP’ye boncuk verirsin. Sen ve senin gibiler kazandığını zanneder ama gerçekler ortaya çıkınca fareler gibi saklanacak lağım çukurları ararlar.

  6. Anonim dedi ki:

    Su baskınının Muhtar Niyazi Bakıcı’nın sokağında olması da ayrı bir ironi.

  7. Vatandaş dedi ki:

    Yağmur bu aylarda geleceği belliydi.İlk yağmurların her zaman tehlikeli olduğu bilinen bir gerçek.Yazın biriken toz toprak sonbaharın ağaçlarda döktüğü yapraklar mazgalları haliyle fazlasıyla tıkıyor.Belediye ekipleri bunları düşünüp kanal ve mazgalların temizliğini zamanında yapıp gerekli tedbirleri alsaydı bu su baskınları yaşanmazdı.

  8. yasminn dedi ki:

    Döneklik gerçek leri söyleyince dönek olunmuyor kimseye yalakalıkta yapmıyorum ne tanır ne de selamım vardır başkana ben halan Chp içindeyim gerçekler sizi acıtıyor hiçbir deliğede saklanmıcam o başkanın etrafındakiler yeyici takımdı onlar kaybettirdi sanki onlar başkandı size sorarım gündelik alan kişilerin mamaları kesildi hepsi oy sayımında sabahlayan kişilerdi bunlardan haberiniz varmı bu koltuk kımseye kalmaz birileri gider diğeri gelir taşatmaya değmez dönek kardeş ayrıca ünlü bir gazeteciyim ajan değilim haberin olsun

    1. DÖNEKLER dedi ki:

      Ünlü bir gazetecisin ama rumuz kullanarak burada yorum yapıyorsunuz. Sizin daha büyük gazetelerde daha büyük işleriniz yokmu? Mesela köşe yazarlığı veya araştırmacı gazetecilik yapmalısınız. Belki de enkırmen olmanız gerekirdi..Yazık olmuş harcanmışsınız .

  9. selçuklu dedi ki:

    Su bastıysa ne oldu abartmayın memleket hergün batıyor