site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Zuhal Fitness’ten Alkışlanacak Başarı

Zuhal Fitness’ten Alkışlanacak Başarı
12.04.2015
A+
A-

zuhal-odul (1)

Antalya’da yapılan Vücut Geliştirme-Fitness Türkiye Şampiyonası ve Milli takım seçmelerinde katılım rekor derecedeydi. Yaklaşık 580 sporcunun kayıt yaptırdığı yarışmaya Zuhal Fitness Cimnastik Gençlik ve Spor Kulübü 11 sporcu ile katıldı. Müsabakalarda 8 sporcusu ile finallerde ilk altıya kalan ZFC geçen yılki başarısını sürdürdü.

Yarışmaların ilk gününde çocuk fitness müsabakaları yapıldı. ZFC sporcuları 12 yaş kategorisi erkelerde Tunahan Dıraganlı ile 2. Batu Göllücelioğlu ile de 4.olurken , 13-15 yaş kategorisinde Haktan Mercan ile şampiyonluğa ulaştı. Aynı kategoriyi Derin Uygur 4.olarak tamamladı.

Bayanlarda 10-11 yaş kategorisinde Nur Nehir Erdoğan birinci olurken, 12-13 yaş kategorisinde uzun sakatlık dönemini atlatan Minel Öztürk 3. oldu.14-15 yaş kategorisinde de Norjin Kaya 2. olarak müsabakayı tamamladı.

Yarışmanın ikinci günü -166 cm genç bayanlar bikini fitness karşılaşmasında Dilek Civci ile şampiyonluğu yakalayan ZFC, müsabakayı 3 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük ile tamamladı. Milli takım aday kadrosuna dört sporcusu çağrılan Selçuk ekibi Sırbistan’ da yapılacak olan Çocuk Fitnesi Avrupa Şampiyonası ile Mayıs ayında İspanya’da yapılacak olan Bikini fitness Avrupa şampiyonası yarışmaları için hazırlıklarını sürdürüyor.

zuhal-odul (2)

zuhal-odul (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.