site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Zuhal Fitness Ödüle Doymuyor

Zuhal Fitness Ödüle Doymuyor
06.04.2013
A+
A-

ZUHALFİTNESS (1)

Zuhal Fitness Jimnastik Gençlik Kulübü ödüle doymuyor. Antalya da ki yarışmaya 9 sporcu ile katılan Zuhal Fitness bu yarışmadan 8 ödül aldı. Yedi kategoride, 5 birincilik, iki ikincilik, bir dördüncülük aldılar.

Selçuk’ta faaliyet gösteren Zuhal Fitnes Jimnastik Kulübü, Bu yıl Antalya Kemerde yapılan Vücut geliştirme şampiyonası ve milli takım seçme çalışmalarına 9 sporcu ile katıldı. 7 Kategoriden, altı kategoride yarıştılar. 5 birincilik, iki ikincilik ve bir dördüncülük aldılar.

12 yaş gurubunda kızlarda, Derin Uygur ile 13 yaş gurubunda erkeklerde Haktan Nercan ile 8-9 yaş gurubunda Nur Nehir Erdoğan ile 10-11 yaş gurubunda Minel Öztürk ile  15-17 yaş gurubunda Yaren Güldiken ile beş birincilik aldılar.
7 yaş gurubunda Pakize Su Kavuk, 15–17 yaş gurubunda Yaren Gül diken ile iki ikincilik aldılar. Bu başarıların ardından dört sporcusu da Milli Takım aday kadrosuna çağrıldılar.

Öte yandan Selçuk Gazi Mustafa Kemal okulunda okuyan, Antalyada 10–11 yaş gurubunda birinci olan Minel Öztürk okulunda coşku ile karşılandı. Okul müdürü İlyas Kıroğlu, müdür yardımcısı Sabri SURUCU Minel’i hediyelere boğdu.

DHA VEYSEL EROL ÖZEL
ZUHALFİTNESS (2)

ZUHALFİTNESS (3)

ZUHALFİTNESS (4)

esenerban

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.