site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Zirve Dağcılık Pergamon’da Yürüyecek

Zirve Dağcılık Pergamon’da Yürüyecek
09.11.2018
A+
A-

Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi Bergama ilçesinde bulunan Pergamon Antik Şehrini de kapsayan bir doğa yürüyüşü gerçekleştirecek.

Gerçekleşecek doğa yürüyüşü hakkında duyuru yayınladıkları gün 1. aracın dolduğunu söyleyen Zirve Dağcılık Selçuk Şube Başkanı Özgür Aydoğan 18 Kasım Pazar günü gerçekleşecek etkinlik için şu bilgileri paylaştı. Pergamon’da yürümek uzun zamandır üyelerimizin talep ettiği bir rotaydı. Bergama’da bulunan bu etkileyici antik şehri gerçekleştireceğimiz faaliyet vesilesi ile bölge coğrafyasını da keşfetmiş olacağız. Bize yürüyüşümüz sırasında üyemiz olmasından gurur duyduğumuz tecrübeli Turizm Rehberi Süheyl Hıdır Şengül liderlik edecek. Doğa yürüyüşümüzü gerçekleştirirken unutulmaz fotoğraflar çekip kent hakkında çok değerli bilgiler edineceğiz. Hiç şüphesiz her zaman olduğu gibi üyelerimiz için bu faaliyette de sürprizlerimiz olacak. Katılmak isteyenlerin araçta yer bulmak ve işlemlerin yetiştirilmesi gibi engellere takılmamaları için erkenden bize ulaşmaları önemli. Faaliyetimize katılmak isteyenler sosyal medya yada web sitemiz üzerinden iletişim kurup bize isimlerini yazdırabilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.