site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Zirve Dağcılık Genel Kurulu Gerçekleşti

Zirve Dağcılık Genel Kurulu Gerçekleşti
25.01.2014
A+
A-

zirve-dagcilik-selcuk (2)

2007 yılından bu güne Selçuk ilçesinde faaliyet gösteren Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Selçuk Şubesi genel kurulunu gerçekleştirdi.

Bir dönem kurucu iki dönem ise seçimle başkan seçilen Özgür Aydoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasında aday olmayacağını söylemiş yeni yönetim seçileceğinin sinyallerini vermişti. Genel kurulda beklendiği gibi eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek görev devri gerçekleştirdiler. Özgür Aydoğan’ın elinden kulüp flamasını devralan Zehra Taşdöven yeni başkan seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine ise Şerif Görür, Kenan Aydoğan, İsmail Özhan ve Süleyman Ilgın Acar seçildi. Selçuk ilçesindeki bayan başkanlara bir yenisi daha eklenirken başkanlık görevini devralan Zehra Taşdöven; “Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi önemli projelere imza atmış ve markalaşmış bir kulüptür, Özgür başkandan devraldığımız bu markayı daha iyi bir noktaya taşımak için hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz” dedi.

[poll id=”4″]

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. APASASLI 35920 dedi ki:

    BAŞARILAR…