site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Zirve Dağcılık Balkanlar Turunda

Zirve Dağcılık Balkanlar Turunda
26.07.2013
A+
A-

BALKANLAR-ZİRVE

Gerçekleştirdiği başarılı organizasyonlar ile isminden söz ettiren Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi şimdi de Kosova, Makedonya ve Yunanistan gibi ülkeleri ziyaret etmek üzere Balkanlara doğru yola çıkmaya hazırlanıyor.

14-21 Eylül 2013 tarihlerini kapsayacak olan balkanlar turu sırasında Kosova, Makedonya ve Yunanistan’da ki birçok önemli yer ziyaret edilecek. Otobüs ile seyahat edecek olan ekip Balkanlar’da Türklerden kalma eserleri ziyaret edip bölgedeki doğal ve kültürel zenginliklere misafir olacaklar. Etkinliğin bir bölümünde Kosova’da ki dağcılık şenliğine de katılacak olan dağcılar bölgedeki önemli dağlardan birine de tırmanış gerçekleştirecekler. Aydın, Söke, Kuşadası, İzmir ve Selçuk başta olmak üzere bir çok il ve ilçeden misafirin dahil olacağı tura başvuru yapmak isteyen yurttaşlar zirvedagcilik.net adresinden faaliyetin ayrıntılarına ve başvuru bilgilerine erişebilecekler.

YORUMLAR
  1. APASASLI 35920 dedi ki:

    osmanlı tarihini görmek istiyenlere çok iyi bir fırsattır… BAŞARILAR