site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ziraat Odası’nda Yeni Dönem Başladı

Ziraat Odası’nda Yeni Dönem Başladı
09.02.2015
A+
A-

ibrahim-erdalli

4 yılda bir yapılan delege seçimleri sonrasında Selçuk Ziraat Odası 7 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirdiği genel kurul toplantısı ile yeni yönetim kurulunu belirledi. Yapılan seçimlerde İbrahim Erdallı güven tazeledi.

Yapılan genel kurul sonrasında yeni meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri seçilmiş olup 4 yıllık görevlerine başladı. Meclis Başkanlığına Osman Kıroğlu, Başkan Vekilliğine Şener Ulu seçilirken, meclis üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Aguş Demirören, Ahmet Dereli, Hüseyin Şenol, İbrahim Erdallı, Kadir Demir, Levent Karaduman, Maksut Çalışkan, Mehmet Yetiş, Selami Üyücü, Süleyman Yeşil, Şaban Ok, Ulaş Karahan.

Selçuk Ziraat Odası seçimlerinden sonra oluşan yönetim kurulu Başkanı İbrahim Erdallı, 2. Başkan Aguş Demirören, muhasip üye ise Mehmet Yetiş oldu. Ayrıca, Süleyman Yeşil, Hüseyin Şenol, Ahmet Dereli ve Selami Üyücü yönetim kurulu üyesi olarak seçilen isimler arasında yer aldı.

Seçimin geride kaldığını ve asıl olanın çiftçiye hizmet ve çiftçinin sorunlarının çözümü için hep birlikte kaldıkları yerden çalışmalara devam etmek olduğunu belirten Selçuk Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı “Güzel bir seçim yaşadık. Hizmet yarışında çiftçilerimiz teveccühünü bizden yana kullandı. Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Seçim geride kaldı, kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçemizde halkımızın en önemli geçim kaynaklarından biri olan tarımın da ciddi sıkıntıları var. Tarımsal üretimde sıkıntıya neden olan pek çok meselemiz var. Hep birlikte bu sorunlarla mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber: Seda Konuk Selçuk Haber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.