site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Zeytinköy Mezarlığının Çeşmesi Kesildi

Zeytinköy Mezarlığının Çeşmesi Kesildi
28.07.2013
A+
A-

zeytinkoy-mezarlik-cesmesi

Selçuk bağlı Zeytinköy’ün girişinde bulunan köye ait mezarlığın suyu İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kesildi. Yaklaşık bir yıldır kesik olan çeşmenin suyu Zeytinköy halkını üzüyor.

Suyun kesilmesine bir anlam veremeyen köylüler sebep olarak ara sıra köylülerin traktörleri ile depolarına su almalarının gösterildiğini söylediler. Çözümün suyu kesmek olmadığını belirten köylüler acilen suyun tekrar bağlanıp açılmasını istediler. Çünkü zaman zaman mevcut çeşmede abdest aldıklarını mezarlıkta bulunan ağaç ve çiçekleri suladıklarını söylediler. Büyükşehir başkanı ve yetkililere seslenen Zeytinköy halkı çeşmeden suyun tekrar akmasını ve gerekenin yapılmasını istediler.

Kaynak: Sekiz Eylül Gazetesi

YORUMLAR
  1. EFES Lİ dedi ki:

    kesinlik le arasıra su alıyorlardır bizde buna inandık.Belediyede ondan suyu kesmiştir komik olmayalım lütfen

  2. efe dedi ki:

    duyulan ve söylene kelimeler gayat normal kimisi gece yarısından son ra zeytin bahcesine sulasın kimisi tankerle su ceksin beleş bulduk yemiyen keriz hikayesi ama hayrat a saygı duymayan arkadaşlar yüzünden olduğunu bütün köylü bilsin.

  3. lazoğlu dedi ki:

    ordan tankerle su götürenl varsa alayını Allah a havale ediyorum.belediyeye de bi çift sözüm var.izmirde o kadar illlegal iş yapılıyo onların hepsi bitti de sıra bizim mezarlığın suyuna mı geldi.ulan Allah tan korkun be.izsu bu köye geleli beri sularda randıman yok.patlaklar hiç bitmiyo.bu köy zaten kendi suyunu kullanıyodu.geldiniz milletin iki kuruşuna göz diktiniz.her ay 10 lira katı atık bedeli bilmem ne.o çeşme bi sene aksa sizin bi gecelik resepsiyon masrafınız etmez.el insaf!!!!!!!!!!!!!!!

  4. zeytin köylü dedi ki:

    kim orda abdest alıyormuş tankerlermi ilaç makinelerimi anlayamadım hiç insan görmedim ben o çeşmenin başında bunlardan başka