site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Zeytinköy Mahallesinde Halk Günü Toplantısı

Zeytinköy Mahallesinde Halk Günü Toplantısı
21.12.2017
A+
A-

Selçuk’un Zeytinköy Mahallesinde halk günü toplantısı yapıldı.

Toplantıya Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkan yardımcısı Tülay Ayarman, Selçuk İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Alptuğ Aydınlı, Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Adem Köpük, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü M. Veysel Badem , Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezayir Bilekli, Selçuk İlçe Müftüsü Hasan Kırkan, Selçuk İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Acargil, Mahalle Muhtarları, Tedaş ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Dilara Aksin katıldı.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı yaptığı konuşmada “Bütün köylerimizde asfalt, parke taşı yaptırıldı bunları devletimiz yaptı. Allah devletimize zeval vermesin. Arazi yollarında toz topraktan rahatsız oluyordunuz, şimdi artık arazi yolarlıda asfalt oldu. Biz her zaman devletimizden bir istedik ise iki geldi üç geldi” dedi. Yeni Hükümet konağımızın inşaatı hızla devam ediyor ve yeni Adliye binasında da çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni Hastane inşaatımızda yakında başlayacak. İzban faaliyete geçti. Doğalgaz Selçuk’a geldi, altyapı çalışmaları başladı. Bütün köylerimizin asfalt ve bordür taşlarını 2014 yerel seçiminden önce en iyi şekilde tamamladık. Bu yılın kömürünü daha Mayıs ayında dağıttık, kimseyi mağdur etmedik. Ne demiş büyüklerimiz, önce yakacak sonra yiyecek. Unesco kenti Selçuk her geçen gün güzelleşecek gelişecek ilerleyecek, bir dünya kenti olacak. Ayrıca Kaymakam Boyacı, Selçuk’ta ve mahallelerinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Zeytinköy mahallesi sakinleri soru cevap şeklinde geçen toplantıda birçok sıkıntılarını dile getirdiler. Toplantıya katılan birim amirleri sorulan sorulara cevap vererek vatandaşları bilgilendirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.