site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Zeynel Bakıcıyı kınıyoruz

Zeynel Bakıcıyı kınıyoruz
04.12.2014
A+
A-

Ruhsat Alanı Uydu Görüntüsü 1

Gökçealanlılar Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı yaptıkları bir yazılı açıklama ile kınadılar.

Selçuk’a bağlı Gökçealan Mahallesinde taş ocağı açılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından onay çıkmasının ardından Gökçealan Köyü sakinlerinden tepkiler bitmek bilmiyor. Bir tepki de konuya duyarsız kaldığı iddia edilen Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’ya geldi.

İşte yapılan o açıklama:

Bilindiği üzere ilçemiz sınırları içerisinde yer alan Gökçealan Mahallesinde II A Grubu Kalker Ocağı ve Kırma – Eleme Tesisi açılmasının planlandığı ve Çed sürecinin başlatıldığı 17.11.2014 tarihinde İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü internet sitesinde yer almıştır.

02.12.2014 tarihinde ise aynı Müdürlüğün internet sitesinde planlanan proje ile ilgili Çed Gerekli Değildir kararı verildiği ilan edilmiştir. Yani süreç bitmiş ve karar çıkmıştır.

Son birkaç günde bazı internet sitesinde konu ile ilgili haberlerde yer aldığı gibi halkın katılımı toplantısı falan yapılmayacaktır, çünkü planlanan proje Çed yönetmeliği Ek 2 listesinde yer almaktadır. Ek 2 listesinde yer alan projelerle ilgili halkın katılımı toplantısı yapılmamaktadır.

Sürecin başladığı ilk duyuru tarihi olan 17.11.2014 tarihinden itibaren konuyu Selçuk Belediyesine iletmemize rağmen, Gökçealan mahallesine hiçbir getirisi olmayan, aksine çevreye özellikle üzüm bağları ve zeytin bahçelerine zarar verecek, mahallemizi (köyümüzü) toza boyayacak olan tesis ile ilgili olarak sessiz kalan ve hiçbir girişimde bulunmayan, Gökçealan mahallesi halkının hakkını savunmayan, Selçuk Belediye Başkanı Sayın Dr. Dahi Zeynel Bakıcıyı kınıyoruz!

GÖKÇEALAN KÖYÜ HALKI…

Duyuru Metni Ekran Görüntüsü

Gökçealan Karar Duyurusu

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    günaydın ey halkım geçte olsa günaydın.

  2. Anonim dedi ki:

    belediye başkanlığı seçiminde CHP ye 411 oy çıkıp AKP ye 100 oy çıkınca gökçealanı yok etmeye karar vemişler demek. Sema ablanıza gidin bakalım yapma etme diyin..

  3. Anonim dedi ki:

    Bir tane oy mu verdiniz gokcealanli olarak zeynel bakiciya da sizin için simdi bir tepki bekliyonuz, yaninda oldunuz mu zor günde ki simdi yaninda olmalarini bekliyoruz…

  4. Erdoğan dedi ki:

    Karşı çıkalım gösteri hakkımızı kullanalım zaman birlik zamanı şuduru buduru bırakalım

  5. Anonim dedi ki:

    utanmadan sikilmadan bazi kisilerde cikmis sen oy vermedin hizmetde alamazsin laflari söylemisler isde akp anlayisi akp kafasi yandasim degilsense hizmetde yok….. kus beyinliler demokraside oy vermiyene hizmet yok diye birsey yok ……….

    1. selçuklu dedi ki:

      Güzel kardeşim demokraside oy vermeyene iş yok mantığı yok buna şiddetle karşıyım peki kardeşim bu oy vermeyene iş yok mantığı 15 senedir benim sosyal demokrat kardeşlerim tarafından selçukta uygulanıyordu nerdeydiniz niye sesiniz çıkmıyordu.

  6. Anonim dedi ki:

    Gökçealan zaten neyi ister kimi iser. dışa kapalı bir köyümüzdür. zihniyetlerini değiştirsinler

  7. yalçın kaya dedi ki:

    bu taş ocağı bir önceki belediye yönetimi zamanında yapılmış olsaydı süsler püsler selçuk belediyesinin çevre ve şehircilik bakanlığı ile ortak çalışması sonunda ilçeye hizmet etmeye devam ediyor diye sunardınız.gökçealan muhtarı ise fotoğraflarda belediye başkanı ile boy boy fotoğraflar çekilir köyümüze hizmete devam ediyoruz diye açıklama yapardı.ahh sizi gidi istemeyrukçular siziii ! size rağmen selçuk gelişecek…

    1. anonim dedi ki:

      Yalçın kaç para maaş alıyorsun. Kafeterya sorumlusu musun? Yağcıbaşı mısın ? Kaymakam torpilli Belediye başkan yardımcısı bu yazıları okumuyor musun ? AKP li olmayan personelden bu sutunlara yazan veya Face de bazı yorumları beğenen personelden savunma istemiştin ;bu ayarsızları görmüyor musun? Belediyeyi babanızın malımı sandınız?

      1. yalçın kaya dedi ki:

        doğruları duymak zoruna gitmesin ANNANİM.seni gidi seniiii 🙂

        1. yalçın kaya dedi ki:

          o belediye başkan yardımcısına bende burdan birkaç birşey söylemek isterim ananim.belediye içinde olan biteni bildiğine göre belliki sen belediye çalışanısın.işte senin gibi at gözlüklü ve her ne olursa olsun belli yerlerden emir alıp onların havhavlığını yapan kişilere ki sizlerin kim olduğunuzu herkes biliyor,senin deyiminle ayar çekilmedikçe belediyede işler yürüümeezzzzzzzz.

        2. Anonim dedi ki:

          Annanim DİYEREK KÜFRETMEK İSTEDİĞİN BELLİ. SAYIN EDİTÖR BÖYLE SEVİYESİZLİK VE TERBİYESİZLİKLERE NASIL İZİN VERİYORSUNUZ

    2. Anonim dedi ki:

      valla süsleme püslemeyi sizden iyi yapan yok açılmış olan hizmet masasını bile tören düzenleyip tekrar açtık diye naralar kopartmadınızmı. hoş yaptığınız açılışa meclis üyeleriniz bile teşrif etmediler.

  8. Anonim dedi ki:

    KAÇ AY OLDU GELELİ Bİ HAYIRLI İŞİNİ GÖREMEDİK BİDE ÜSTÜNE BUNLAR ÇIKIYOR OY VERMEZSEN HİZMET BEKLEME YAZAN KİŞİ ALLAH YARDIMCIN OLSUN…

  9. AAAAA dedi ki:

    bu konularda zeynel BAKICİYİ DİNLEYENMİ VAR SANKİ

  10. Anonim dedi ki:

    şimdi gökçealan köyü zeynele oy vermedi diye kafir köy oldu deme. ulen köyü yerinden etmezseniz adam değilsiniz be. bi dahaki seçim o 100 oyun 10 tanesinide bulamıyacaksınız. önce köyüün düğün salonunun sandalyelerini utanmadan aldınız köylünün elinden. şimdide tarım arazilerini yok etmeye çalışıyorsunuz. allah sizi bildiği gibi etsin

  11. selçuk dedi ki:

    eski çamlar bardak oldu diye bi tabir vardır bilmem bilirmisin yalçın kaya iyi u dönüşleri dilerim

  12. Anonim dedi ki:

    sevenin yok müdür oldun ağzı olan konuşuyor işte ağzı olan üç beş yalayan müdür oluyor bir daha iktidar hayalleri kurmayın yine şike filan yırttın sizin fıtratınız da var 😉

  13. Anonim dedi ki:

    iktidarın nimetleri gelecek demişti zeynel…başlamış gelmeye işadamları orman arazıleri deniz kıyıları falan filen..bide kardeş şehirimiz gebze çıktı durun bakalım selçuk daha neler görecek

  14. SELCUKLU dedi ki:

    o zaman gökcealan halkı ve konuyla ilgili yardım etmek isteyen tüm kişilerle birlikte ortaklaşa olarak avukat tutup mahkemeye vermek ve kararı iptal ettirmek.

  15. sabıkalı dedi ki:

    kaç ay oldu geleli dyorsun 15 yıldır baştaolandan ne gördünüz mobese sistemi daha yeni takılıyor neden önceki başkan takmadı brakın bu işleri kardeşim uyanın artık uyanın

    1. selçuk dedi ki:

      bu ne mantık ..uyanın diyor birde… mobese yi ne yapsın selçuklu.. bırakın bu işleri
      Yeni Hastane ne oldu???.antik kanal ne oldu???..Yeni hükümet konağı ne oldu..???Atıyordunuz seçimlerde..Hastanenin resimleri heryerdeydi.
      Ivır zıvır işlerle kimseyi kandıramazsınız..
      Arkamızda iktidar var diye atıp tutmayın o zaman..Neredeyse 1 sene oldu ortada bir şey yok..B.Şehir in desteği olmadan bence hiçbir şey de yapamazsınız..Olan Selçukluya oluyor.

    2. Anonim dedi ki:

      İçişleri Bakanlığı tomalarla suk sıkıp gaz fişekleri ile insanları öldürmek için para harcayacağına kameralarını taksın. Ama tabii bakanların çocukları devlet kasalarını soydukları içim kamera taktırma işi yine sana bana gariban halka düştü.

  16. selçuklu dedi ki:

    oy vermeyene hizmet yok mantığı chp ye özgü bişeydir arkadaşlar bunun örneğini 2009 seçimlerinde gördük 260 oy fark yeyince 14 mayıs mahallesi tarla gibi olmuştu 5 sene hizmet alamadı

    1. anonim dedi ki:

      14 Mayıs mahallesini bilmediğin belli, Hadi yapılan parklardan. yağmur suyu çalışmalarından. yapılan yollardan haberin yok . Yüksek okul binasını görmüyor musun? Körmüsün diyeceğim ama fark etmez ,senin gönül gözüne kum kaçmış.

      1. selçuklu dedi ki:

        bence senın gözüne kum kaçmış zaten chp nin işi park yapmak başka işe yaramıyo aslanlı havuzun ordaki parkı gördük balici yuvası yeni düzeliyo gazilere parkla ama siz anlamassınız bunuda ..

  17. Anonim dedi ki:

    BİZ TAŞ OCAĞI AÇILMASIN DİYE YIRTINIYORUZ ADAMIN YAZDIĞINA BAK SANDALYE DİYOR.KARDEŞİM TÖBE TÖBE NEYSE BU KONU HAKKINDA ELİNDEN BİŞEY GELEN VARSA YAPSIN.YOKSA İŞİ SİYASİ RANTA DÖNÜŞTÜRMEYİN.SELAMUNALEYKU.

  18. Anonim dedi ki:

    YALÇIN KAYA senden başka zeynelin yagdanlığı yokmu olum. 1300 para bu kadar bagırma için az. söyleyelim hatta buradan mesaj gönderelim patronun zeynele maaşına zam yapsın senden başka yalakası kalmamış. 28 yorum var burda senden başka zeynel diyen yok. görün olum bu işin 4 sene sonrası yok ne yaptınız yaptınız 4 sene sonra biz sizin gibi gülmeyiz yüzünüze biliyorsunuz. aynı gün 40 kelleyi kapıya koyduk hazır olunyalamalık bizde işe yaramıyo

  19. orhan dedi ki:

    rahat ol anonim aynı gün 100 keleyide hoca kapıya koyucak sizi gidi sahtekarlar sizi.

  20. Anonim dedi ki:

    valla orhancım ben şu anda selçuk belediyesinde 100 tane değil 10 tane adamı kapının önüne koyucak bi delikanlı tanımıyorum be. sana söz verildi galiba iş için bekle bekle sen çıkarsa birileri girersin 900 tl maaşla. adamda mangal gibi yürek olması lazım. zeynel oturuyor o koltukta dikkatini çekerim. ben hiç daha masaya vurdugunu görmedim VEFA yla falan karıştırmayın.