site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Zeynel Bakıcı: Nasip değilmiş

Zeynel Bakıcı: Nasip değilmiş
03.01.2019
A+
A-

Genel merkez kaynaklarından edinilen bilgiye göre 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Ödemiş Belediye Başkanı Badem ve Selçuk Belediye Başkanı Bakıcı aday gösterilmeyecek. Değişim hamlesi karşısında konuşan Badem daha önceki süreçte sağlık sorunlarından dolayı aday olmayacağını dile getirdiğini söylerken Bakıcı ise, “İkinci 5 yılı güçlü bir şekilde istiyordum ama nasip değilmiş” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) arasında kurulan Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Nihat Zeybekci isminin kamuoyuna ilan edilmesinin ardından kentteki 30 ilçede sahaya sürülecek adaylar da büyük ölçüde netleşti.

Kulislere yansıyan bilgilere göre belli olan adayların Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 5 Ocak Cumartesi İzmir’deki programla resmi bir şekilde açıklanması bekleniyor.

Gelişmelere göre AK Parti, İzmir’de iktidarda olduğu 2 ilçede mevcut başkanları değiştirme kararı aldı. Parti, 5 ilçede ise herhangi bir değişime gitmedi. Genel merkez; Kemalpaşa’da Arif Uğurlu, Kınık’ta Sadık Doğruer, Kiraz’da Saliha Özçınar, Menderes’te Bülent Soylu ve Torbalı’da Adnan Yaşar Görmez ile yola devam etme kararı aldı. Ödemiş’te Mahmut Badem yerine Münir Bezmez, Selçuk’ta ise Zeynel Bakıcı yerine Osman Başterzi’nin aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu;

İKİNCİ 5 YILI GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE İSTİYORDUM AMA NASİP DEĞİLMİŞ!
Selçuk Belediye Başkanı Bakıcı ise, “Hayırlısı olsun. Genel merkezin kararıdır. Saygı duyuyorum. İkinci 5 yılı güçlü bir şekilde istiyordum. Yapacak işlerimiz vardır. Ama kısmet olmadı. Nasip değilmiş. Osman Bey’in de başarılı olmasını arzu ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.