site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Zeybekçi İzmir’de startı verdi

Zeybekçi İzmir’de startı verdi
29.11.2018
A+
A-

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci, kente gelerek il binasında konuştu. Zeybekci, “İzmir’de gönüller yapmaya geldik. İzmir’e hizmetkar olmaya geldik. Başkaları gibi İzmir’e hükmetmeye gelmedik. Önce İzmir! Son nefesimize kadar artık İzmir’deyiz. İzmir’de artık bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İzmir’de bu makus talihi değiştireceğiz. 31 Mart günü şu Kordon’da diz kıra kıra biz zeybek oynamaya var mıyız?” dedi.

AK Parti’nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak sahaya sürdüğü eski Ekonomi Bakanı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Nihat Zeybekci kente geldi.

Partisinin İzmir’deki il binasında teşkilat mensupları ve vatandaşlarla buluşan Aday Zeybekci böylece İzmir’de yürütülecek çalışmaların startını verdi.

AK Parti İl Başkanlığı’nın bahçesinde mini bir miting gerçekleştirmesi beklenen Zeybekci havanın yağışlı olmasından dolayı açık alanı değil bina içini tercih etti.

Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Zeybekci’ye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile teşkilat mensupları eşlik etti.

ŞU KORDON’DA DİZ KIRA KIRA BİZ ZEYBEK OYNAMAYA VAR MIYIZ?
Programda önemli mesajlar veren Zeybekci, “İzmir’in her sokağında, her ilçesinde, her iş hanında, evinde, mahallesinde başı dik, alnı açık bugün tek siyasi parti vardır. O da AK Parti’dir. AK Parti’nin değerli gönül yoldaşları hoş geldiniz. İl binamıza adaylığımız açıklandıktan sonra ilk defa geliyoruz. Biz İzmir’e gönüller almaya geldik. İzmir’de gönüller yapmaya geldik. İzmir’e hizmetkar olmaya geldik. Başkaları gibi İzmir’e hükmetmeye gelmedik. Ne yaparsak teşkilatımızla birlikte yapacağız. Bugün eğer burada ak hizmet belediyeciliğini İzmir’e hakim yapmaya var mıyız? Hep beraber 31 Mart günü ak hizmet bayrağını büyükşehir ve ilçe belediyelerine asmaya var mıyız? İzmir’de hep beraber ‘ya Allah bismillah’ çok büyük bir alanda diyeceğiz. Bunu saymıyoruz. Bilin ki bu kardeşiniz can feda durumda. 31 Mart günü şu Kordon’da diz kıra kıra biz zeybek oynamaya var mıyız? Bunu öncelikle gönülleri fethederek yapacağız” dedi.

İZMİR’DE BU MAKUS TALİHİ DEĞİŞTİRECEĞİZ
Zeybekci ayrıca, “İzmir nerede biz oradayız! AK Parti bu demek! Önce İzmir, önce İzmirli. Önümüzdeki 4 ay boyunca İzmir’de sıkılmadık el, girmedik gönül, fethedilmedik gönül bırakmayacağız. Tüm ilçe, mahalle ve sokaklarımızda olacağız. Bugün sizlerle beraber bir araya geldik. Bundan sonra her gün buradayız. Son nefesimize kadar artık İzmir’deyiz. İzmir’de artık bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İzmir’de bu makus talihi değiştireceğiz. Hiç kimsenin İzmir’i kendi ideolojilerine alet etmesine müsaade etmeyeceğiz. Bundan sonra her ilçede sokakları bir bir yürüyeceğiz. Her yerde dolaşacağız. İzmir hizmetkar belediyecilikle tanışacak. Bunu sizlerle birlikte yapacağız. Siz olmazsanız hiçbir şey olmaz. Sizinle gönülleri fethedeceğiz. Sizlerle beraber İzmir’i layık olduğu yere getireceğiz. İzmir hak ettiği yere gelecek mi? İzmir Anadolu’nun en güzel şehri olacak mı? Dünyanın en güzel şehri olacak mı? İzmir’i herkes kıskanacak mı? Bunları hep birlikte yapacağız. Bundan sonra çok yorulacağız. Ayaklarımızın altı şişene kadar çalışacağız. Şundan emin olun; çalışma tempomuzla ilgili, ‘yahu bu adam yorulmak bilmiyor mu? Bu adamın uykusu gelmiyor mu? Bu adam hiç dinlenmez mi?’ dedirteceğim size. Evde eşiniz, çoluk çocuğunuzla peşinen konuşun. Allah İzmir için hayırlısı neyse onu nasip etsin. İzmir’i kim hak ettiği yere getirecekse ona görev nasip etsin. İzmir’de bu aziz millete hizmeti Allah’ın bir lütfü olarak kim görecekse ona nasip etsin” açıklamasında bulundu.

DAĞ: 31 MART 2019 SEÇİM KAMPANYASI BAŞLAMIŞTIR
Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da, “Bu düğün günümüzde teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Daha önceden 31 Mart akşamı bir büyüğümüzün, bir kardeşimizin, dava arkadaşımızın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı balkonundan balkon konuşması yapacağını ifade etmişim. İşte ona çok az zaman kaldı. AK Partiye hizmet eden AK Partili olduğundan emin olduğumuz bir büyüğümüz bunu yapacak. Buna hazır mıyız? Nihat Zeybekci Ege’nin en başarılı belediye başkanlarındandır. Nihat Zeybekci’nin Denizli’de yaptıklarını her bir yerde duydum, dinledim. Bakanlık döneminde ihracatımız yükseldi. Bu bölgeye her zaman sahip çıkmıştır. Onun için sayın bakanımız bundan sonra bugüne kadar elde ettiği tecrübeyi İzmirlilerin belediye başkanı olarak en iyi şekilde yansıtacaktır. Tüm teşkilatımız ve gönüldaşlarımızla 2004’ten bu yana İzmir’de Büyükşehir’i kazanamamış olsak da 2019’da başarılı olacak neticeyi hep beraber elde edeceğiz. 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında AK Parti birinci olduğunda tüm emek sizin olacaktır. Bu seçimi ancak siz kazanabilirsiniz. Bizim tek başımıza netice almamız mümkün değil. Beraber sonuç alabiliriz. Bunu elde edecek güç, cesaret, yetenek hepimizde var. 31 Mart 2019 seçim kampanyası başlamıştır” diye konuştu.

ŞENGÜL: İZMİR’İN KAYBEDECEK ZAMANI YOK!
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ise, “Bugün büyükşehir adayımız Nihat Zeybekci ilimizi ilk defa seyahate geldi. Tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum. Teşkilat mensuplarımdan özür diliyorum. İl binasının önünde program yapacaktık. Havanın durumundan dolayı sizi buraya aldık. Kimsenin hasta olmasını istemiyoruz. Sayın bakanım İzmir’imize hoş geldiniz. Biz sizleri çok yakından tanıyoruz. İzmir sizi çok yakından tanıyor. İzmir’in kaybedecek zamanı yok. İzmir’in 15 yıldır sorunları dağ gibi olmuş. İzmir’i tanımayan, tecrübesi olmayan insanlara emanet etmek yerine Denizli’de başkanlık yapmış, banlık yapmış, iş dünyasında yer alan vergisini ödeyen başkan adayımız olarak sizinle beraber teşkilat olarak tek yumruk olacağız. Amacımız kazanmak. İzmir’i hak ettiklerini vermek. Canla başla çalışacağız. 4 ayımız var. Uyumadan, yorulmadan tüm enerjimizi sokağa yansıtacağız. Tecrübeli kadrolara ihtiyacımız var. Tüm teşkilatımızla İzmir’in emrindeyiz. Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.
Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.