site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Zabıta ile Sosyal Yardım Müdürlükleri Yeni Adreslerinde

Zabıta ile Sosyal Yardım Müdürlükleri Yeni Adreslerinde
06.05.2015
A+
A-

TJ3A5385

Selçuk Belediyesinde iki birim yeni hizmet binasına taşındı. Selçuk Belediyesi Zabıta Amirliği Pazar yerindeki yeni yerine taşınırken, Sosyal Yardımlaşma birimi ise TANSAŞ üzeri 8-9-10 numaralı hizmet alanına taşındı.

İki Hizmet Birimi Yeni Adresinde

Selçuk Belediyesinde iki birim yeni yerlerinde hizmet vermeye başladı. Vatandaşın taleplerine hızlı ve etkin cevap vermesi için fiziki bir düzenlemeye gidilen Selçuk belediyesinde ilk olarak Zabıta Amirliği, yeni yerinde hizmete başladı. Selçuk Pazar yerinde bulunan mevcut binanın bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayan Selçuk Belediyesi, Zabıta amirliğini taşıdı. Bundan böyle Pazar yerindeki binalarında hizmet verecek olan Zabıta Amirliğinden sonra Sosyal Yardımlaşma birimini de Şahabettin Dede Caddesindeki TANSAŞ üzeri 8-9-10 numaralı dükkanlara taşıyan Selçuk Belediyesi, birimlerde rahatlamayı sağlamak amacıyla yeri boşalan alanlara da başka birimleri yerleştirerek.

Hizmetlerini yeni adreslerinde verecekler

Yoğun hizmet veren sosyal yardımlaşma ve zabıta amirliğinin bundan böyle yeni yerlerinde hizmet vereceklerini belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “Sosyal yardımlaşma biriminin mevcut alanı dar olduğu için vatandaşlarca yoğunlaşma oluyordu. Bu nedenle hem bu yoğunlaşmayı önlemiş olduk, hem de vatandaşlarımızı bu konuda daha çok rahatlatmış olduk. Aynı şekilde Zabıta amirliğimizin de hizmet binamız içerisindeki alanları yetersizdi. Pazar yerinde bulunan ve Zabıta amirliğine ait olan yerin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladık ve Zabıta Amirliğimizi buraya taşıdık” dedi.

Belediye olarak vatandaşların huzuruna büyük önem verdiklerine dikkat çeken Başkan Bakıcı, “Vatandaşlarımızın rahat etmeleri ve kaliteli hizmet almaları bizim için çok önemli. Dolayısıyla böyle bir değişikliğin yapılması hem vatandaşlarımız için hem de hizmet veren çalışanlarımız için iyi olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda Zabıta ile Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü’nde görev yapan arkadaşlarımızın yeni yerlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

sosyal yardımlaşma

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.