site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Yolcu taşıma tartışmasında kazanan Kuşadası oldu

Yolcu taşıma tartışmasında kazanan Kuşadası oldu
15.11.2016
A+
A-

Bir süredir Kuşadası taksicileri ve Selçuk taksicileri arasında devam eden yolcu taşıma tartışması Kuşadası taksicilerinin yüzünü güldürdü. Selçuk’ta ki taksi şoförlerini ise üzdü.

Kuşadası Taksici Esnafının Sorunu Çözüldü

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Kuşadası taksici esnafının sorununun çözüldüğünü müjdeledi.

Mehmet Erdem, yaptığı açıklamada; “Malumlarınız üzere kruvaziyer gemi turizmi Kuşadası ilçemiz ve ülke ekonomimiz için önemli gelir kaynaklarından birisidir. Kruvaziyer gemi turizminde en büyük yükü üstlenen, turistlerin Efes Antik Kenti ve Meryem Ana Kilisesi’ne transferini sağlayan Kuşadalı taksici esnafımızdadır. Bir süreden beri bu transferin Selçuk-Kuşadası ayağında sorun yaşayan ve cezai işlemlere maruz kalan taksici esnafımızın problemini çözmek üzere girişimlerde bulunduk. Uzun süredir çaba sarf ettiğimiz Kuşadalı taksicilerin sorunu, taksici esnafı temsilcileri ile 2 Kasım günü Ulaştırma Bakan Yardımcısı Sayın Yüksel Coşkunyürek ve Ulaştırma Bakanımız Sayın Ahmet Arslan ile yaptığımız görüşmeler neticesinde 07 Kasım 2016 tarih ve E.83177 sayılı yazıyla çözüme ulaşmıştır.Bu vesileyle Sn. Bakanımıza ve Bakan Yardımcımıza ilgilerinden dolayı şükranlarımızı sunarım. Ulaştırma Bakanlığı’ndan İçişleri Bakanlığı’na gönderilen yazıda ‘…….turistlerin bu yerlere gittikleri ticari taksilerle yeni bir vasıta ihtiyacı duymadan geldikleri yere geri dönmeleri hususları, Bakanlığımızca bu konuda yeni bir yasal düzenleme yapılıncaya kadar uygun görülmüştür’ ibaresi yer almıştır. Kuşadası Taksici Esnafına ve turizmine hayırlı uğurlu olması diler, saygılarımı sunarım” dedi.

YORUMLAR
  1. Taksi Selcuk dedi ki:

    Selcuk Taksicileri yine keriz yerine koymuslar