site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Yolcu: Artık hizmet zamanı

Yolcu: Artık hizmet zamanı
12.04.2019
A+
A-

Selçuk’taki seçim süreci kentimize yakıştığı şekilde demokrasi ve huzur ortamında tamamlandı. Seçim süreci boyunca kentimizin yetiştirdiği değerli insanların kentimize dair projelerini gördük, kampanyalarını takip ettik. Her bir aday bu süreç içerisinde kendini ve projelerini anlatmaya çalıştı, kampanyalar yaptı ve sonuç olarak Selçuk halkının teveccühünü talep etti. Pazar günü ise hemşerilerimiz büyük oranda sandıklara gidip yasal haklarını kullanarak iradelerini ortaya koydular. Kentimizin güzel insanları bu süreci hiçbir taşkınlığa ve huzursuzluğa meydan vermeyerek kendine yakıştığı gibi tamamladı. Huzurlu ve sakin bir seçim günü geçirdik. Bunun için öncelikle tüm halkımıza teşekkür ediyorum.

Hiç kuşkusuz tüm projeler ve kamu yararı için bir taş daha koyma gayreti içinde olan tüm adaylar Selçuğumuzun, İzmirimizin ve güzel ülkemizin kazanımı olmuştur. Bu demokrasi maratonunda yarışan herkesi kutlamak, seçim süreci boyunca Odamıza gelerek projelerini bizzat paylaşan tüm adaylara ayrıca teşekkür etmek isterim.

Sandıkların açılmasıyla halkımız iradesini ortaya koymuş ve resmileştirmiş oldu. Büyükşehirde Tunç Soyer, Selçuk’ta Filiz Ceritoğlu Sengel ile tüm meclis üyesi arkadaşlarımız ve mahalle muhtarlarımızı tebrik ediyor ve başarılı çalışmalar yapacaklarına inanıyorum.

Artık önümüzde yepyeni bir dönem var… Artık hizmet zamanı… Artık süreç boyunca ortaya konan projeler için harekete geçme zamanı… Selçuk Ticaret Odası olarak kentimizin yararına geliştirilen her projenin takipçisi ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Selçuğumuzun kazanımları için ortak çalışma gayreti içinde olacağımızı ve kentimizin geleceği için işbirliği konusundaki kararlılığımızın bir kere daha altını çizmek isterim.

Her zaman “BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ” dedik. Demeye devam ediyoruz… Hep vurguladığımız gibi yerel yönetimi, sivil toplum kuruluşları, değerli halkımız ile ortak irade göstererek güzel işler başarabiliriz.

Yerel seçim sonuçlarının kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, kazanan başkan ve meclis üyeleri ile muhtarlarımızı tebrik ediyor ve demokrasi yarışına katılan tüm adaylara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Koray Yolcu
Selçuk Ticaret Odası
Yönetim Kurulu Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.