site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

YÖK Başkanı üniversiteler için alınan kararı açıkladı! YKS ertelendi

YÖK Başkanı üniversiteler için alınan kararı açıkladı! YKS ertelendi
26.03.2020
A+
A-

YÖK Başkanı Yekta Saraç, üniversitelere yönelik koronavirüs tedbirleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. YÖK Başkanı Yekta Saraç, üniversitelerde bahar döneminin sadece uzaktan eğitimle yapılacağını açıkladı. Ayrıca Saraç, YKS’nin 25-26 Temmuz’da gerçekleşeceğini duyurdu.

YÖK Başkanı Yekta Saraç, üniversiteler için uzaktan ve dijital öğretime devam kararı alındığını açıkladı. Saraç, bu sene bahar döneminde yüz yüze eğitim yapılmayacağını söyledi. Saraç, YSK’nin de 25-26 Temmuz tarihlerinde yapılması kararı alındığını söyledi.

Saraç’ın açıklamaları:

Bugün YÖK Genel Kurulumuzda bazı hususlarda kararlar aldık. Bu sene bahar dönemi eğitim öğretim sürecini sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretimle sürdürmeye karar verdik. Üniversitelerde bahar döneminde yüz yüze eğitim yapılmayacaktır.

Uzaktan eğitim, açıköğretim ve dijital öğretimle sunulamayacak program, ders ve uygulamalı dersler yaz aylarında tamamlanacak.

YKS SINAVI ERTELENDİ

YKS’nin 25-26 Temmuz tarihlerinde yapılmasını karara bağladık. Soruların kapsamı ve alanları Milli Eğitim Bakanlığı ile uyum içinde, onlardan gelen tekliflere göre şekillenecek. Sınava girecek öğrencilerimiz rahat olsun, daha önce yapılan çerçevede bir sınav olacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.