site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yılmaz ve Ulaş Ailelerinin Mutlu Günü

Yılmaz ve Ulaş Ailelerinin Mutlu Günü
29.08.2012
A+
A-

Kemal Yılmaz ve Deniz Ulaş Selçuk Ulusoy Tesislerinde ki Abuhayat Düğün Salonunda gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Sevgi – Tekin Ulaş çiftinin kızları Deniz Ulaş ve Mualla – Yaşar Yılmaz çiftinin oğulları Kemal Yılmaz görkemli bir düğün töreni ile evliler kervanına katıldılar.

Düğüne katılan davetlileri aile büyükleri kapıda karşıladı. Mutlulukları yüzlerine yansıyan yeni evli çift ilk danslarının ardından nikâh törenleri için yerlerini aldı. Nikâh töreni öncesinde damadın babası yıllarca Selçuk Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulunda Müdürlük yapan Yaşar Yılmaz gelen konuklara bir konuşma yaparak kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Nikâh töreninde şahitlerin huzurunda bir ömür boyu sürecek mutlulukları için ‘evet’ diyen çiçeği burnunda çift daha sonra tebrikleri kabul etti.

Bu arada Nikâh sonunda düğünde bir sürpriz daha yaşandı. Damadın annesi Mualla Yılmaz nikah işlemlerinin ardından mikrofonu alarak tüm davetliler huzurunda Selçuk Belediyesi Nikah Memuresi Emine Soylu’nun doğum gününü kutladı. Ardından salonda orkestra tarafından çalınan Happy Birthday to you isimli şarkıya tüm konuklar da eşlik etti. Nikâh esnasında böyle bir sürprizi beklemeyen Selçuk Belediyesi Nikâh Memuresi Emine Soylu Mualla Yılmaz’a teşekkür ederek salondan ayrıldı.

Nikâhın ardından Müzik eşliğinde devam eden şık düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Kemal ve Deniz Yılmaz çiftine Selçuk Haber sitesi olarak bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

YORUMLAR
  1. şaziye söğütçü dedi ki:

    ALLAH mutluluklarını daim etsin yaşar ve mualla hocam hayırlısı olsun inşallah sizin gönlünüz kadar güzeldir kızımızında gönlü çünki siz selçukta bir ekol vede örnek çiftlerden birisiniz hep mutlusunuz öylede kalın

  2. ALİ CAN dedi ki:

    Değerli ve biricik öğretmenim Yaşar Yılmaz’ın oğlu Kemal’e ve saygıdeğer eşine ömür boyu mutluluklar dilerim.