site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yılın ilk meclisinde pasta kestiler

Yılın ilk meclisinde pasta kestiler
06.01.2015
A+
A-

TJ3A0467

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; Selçuk halkıyla birlikte ve beraber hareket ederek 9 ayı geride bıraktıklarını ifade ederek tüm sorunları ve işleri ortak akılla çözdüklerini söyledi. Yılın ilk meclis toplantısında meclis üyeleri ve mecliste yer alan siyasi partilerin başkanları ile birlikte pasta kesen Başkan Bakıcı, “Ortada bir başarı varsa bu hepimizindir, Selçuk halkınındır, onlardan aldığımız enerjinin ürünüdür. Yeni yılda da çok çalışacak, Selçuk’u üst sıralara yükseltmek için projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” diye konuştu.

“Selçuk söz konusuysa gerisi teferruattır”

Selçuk’ta kazanılan başarının kentin tüm paydaşlarına ait olduğuna dikkat çeken Başkan Bakıcı; “Kentimizle ilgili bütün çalışmalarda biz meclis üyelerimiz başta olmak üzere ilçe başkanlarımız, yönetim kurulu üyeleri, tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve halkımız bir arada birçok şeyi başarmamız gerektiğine inanıyoruz. Başarı tüm Selçuk içindir. Selçuk halkına aittir. Sadece belediye başkanının başarısı olamaz, hepimize aittir. Selçuk’ta yaşayanlar olarak hepimiz başarıların birer parçasıyız” dedi. Selçuk’ta faaliyet gösteren tüm siyasi partilerin siyasi faaliyetlerini gerçekleştirirken seviyeli bir anlayış ve hoşgörünün hakim olması gerektiğini belirten Başkan Bakıcı; “Kentimiz söz konusu olunca gerisi teferruattır diyeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Bakıcı 2014 yılında uzlaşı içerisinde çalışan Selçuk Belediye Meclisi’nin aynı uzlaşıyı 2015’te de devam ettireceğini söyledi. “Güzel hizmetlerle bir 2015 yılını geçireceğiz” diyen Başkan Bakıcı, bu temenninin bütün meclis üyelerine ait olduğunu da sözlerine ekledi. Mecliste yer alan grup başkanvekilleri de yeni yıla ilişkin iyi temennilerde bulundular.

Yoğun bir gündem ile toplanan Ocak ayı meclisinde 28 madde ve bir önerge yer aldı. Selçuk’a bir adliye binası yapılmasıyla ilgili önerge gündeme alınarak Hukuk, Plan ve Bütçe, İmar Komisyonlarına gönderildi. Gündemin üçüncü maddesi gereği meclis çalışma komisyonları kuruldu. Eğitim Kültür ve Gençlik Komisyonunda Orhan Karagüzel yerine Nalan Başdemir, Çevre ve Sağlık Komisyonu’nda Osman Başterzi yerine de Nalan Başdemir’in değerlendirilmesiyle birlikte üyelerin aynı şekilde devam etmesi ve diğer üyelerin komisyonlarda çalışmalarına devam etmesine oy birliğiyle karar verildi.

Ocak ayı meclisi ikinci bileşimi Cuma günü yapılacak.

belediye-meclisi-2015 (5)

TJ3A0458

TJ3A0466

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Ünlü siyasetçi Osman BÖLÜKBAŞI bir mitinginde şöyle demiştir:başak çok çok ama dane çıkmıyor demiştir.Bakalım bu topluluktan Selçuk halkı için hangi yararlı işler çıkacak.Çıkarmazlarsa seçmen Selçuk’ta oyunu kullanırken nereye atacağını çok iyi bildiğini seçilenlerde biliyordur…

    1. Anonim dedi ki:

      öyle dememiştir. sekililer sekililer. sapınız çok ama taneniz hiç yoook

  2. selçuk dedi ki:

    chp ve mhp li meclis üyeleri orada neyi kutluyor bilmem ama akp liler bundan böyle vali arkamızda selçuk ta biz ne dersek o olur diyor onu kutluyorlar.

  3. selcuklu dedi ki:

    millet ekmek peşinde bunlar pasta yiyor

  4. Anonim dedi ki:

    Aydeeee sevgi tomurcukları sizi gidi

  5. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    Bu milleti anlamış değilim bi susun ya ne güzel tablo birlik beraberlik içindeler selçuk için bir şeyler olacaksa destek olun köstek olmayın rahmetli eftal doğru zamanında yapılan hizmeti unutmayın lütfen şimdide sema yeşilçimen belediye CHP MHP olmak üzere selçuk için selçuğun yararına ne gerekiyorsa yapılanın arkasında durun oy zamanı istediiniz partiye oyunuzu verin demi ama yeterin artık ya kavga ile bu işler gitmez halk sizden aş iş istiyor onların önünü açın da görelim bu insanlar mutlu olsun koltuklar kimin olursa olsun hiçte umurumda değil lütfen bana cevap yazacaklara duyurulur adını yazmayanları dikkate almam tarlaya yeşilliğe salarım otlamaya

  6. filiz bitanesin dedi ki:

    selçuklu artık böyle barış tabloları görmek istiyor.kavgalar bıktırdı.iyi yıllar

  7. Cemal Deliklikaya dedi ki:

    işte gurur verici bir tablo. Atatürk’ün bizlere gösterdiği barış yolunun en güzel örneği. Oradaki tüm parti başkaları ilçemizin evlatları. Bu resmi görünce hemen eleştirel yönden bakan nice hemşehrilerimiz olmuştur.. Ancak bize düşen, bardağa her zaman dolu tarafından bakmak olmalıdır. Sizler böyle el ele verirseniz Selçuk kazanır. Biz kazanırız. İnşallah bu tablo ülkemizi yönetenlere de örnek olur. “Yurtta barış, dünyada barış.” diyerek bu fotoğraftaki arkadaşlarıma ve tüm Selçuklu hemşehrilerime sevgilerimi sunuyorum.

  8. anonim dedi ki:

    Hangi partiden olursanız olun selçuğun böyle bir başkana ihtiyacı var…helal olsun.eski başkan gibi bizden olmayana su yok demiyor.ak partili bir belediye başkanı ama mhp chp akp hepsi onun için aynı…

  9. AAAAA dedi ki:

    BU PASTANIN PARASINI KİM VERDİ SORUN BU ACIKLAYIN

  10. Anonim dedi ki:

    Belediyenin kestiği ağaçları kutlama pastası