site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yıldırım: O ses bana ait değil

Yıldırım: O ses bana ait değil
13.11.2014
A+
A-

ozgeyildirim

Kasım ayı Belediye Meclis toplantısında çekilmiş bir ses kaydı ile ilgili geçtiğimiz haftalarda AKP Selçuk İlçe Başkanı tarafından şahsım adına arka arkaya kınama yayınlanmıştır.

Belediye Meclis toplantısında gerçekleşen hukuksuz durumu örtmek ve gündem değiştirmek için aynı konuda 5-6 gün ara ile aynı içerikli açıklamalar yapılmasını anlıyoruz elbet.

Ancak Akp İlçe Başkanı, Genel Merkezlerinin yolunda giderek elinde somut delil olmadan yine asılsız isnatlarda bulunmuş ki alışık olmadığımız bir durum değildir bu da. Somut delile dayanmadan insanları hedef haline getirmektir yaptıkları.

Bahse konu videoda iddia edilen ses bana ait değildir. Yapılan bu sorumsuzca basın açıklamaları ile ilgili gerekli yasal yollara başvurmuş bulunmaktayım. Bundan sonraki süreç hukuki çerçevede tekrar edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖZGE YILDIRIM

YORUMLAR
  1. Oz dedi ki:

    ozge hanim ben dinledim kaydi bal gibi senin sesindi nicin uzatiyorsun.daha cok batiyorsun

  2. Hasan dedi ki:

    Sayın eski ilçe başkanı madem o ses kaydı senin değilse senin yandaş medyan o küfürlü kısmını niçin kesti. Ondan sonra o ilk küfürlü video görüntüsünü bütün selçuk izledi sen neyin inkarını yapıyorsun kimse inanmaz sen en iyisi özür dile.

  3. Yorum dedi ki:

    AKP spor bırakın bu Oz Hasan ayaklarını. Hukuksuzluk ve adaletsizlik yediden yetmişe hepinize bulaşmış. Makhkemeye vermiş işte ses ona aitse, nasıl olsa ortaya cıkacak. Siz o başkan seçim sonuçlarına itiraz ettiğinde ;hadi sayalım o zaman diyebildiniz mi ? Millet vekilleriniz adliye koridorlarını inletiyordu .Bu sandıklar SA YIL MA YA CAK diye ve sayılmadı. Şİmdi bizim başkanımız bağırıyor hodri meydan. Siz ne yapıyorsunuz OZ muş, HASAN mış. Bizim başkanlarımız yaptığının arkasında durur.

  4. Faruk dedi ki:

    Kufurli Ses kaydi partide mevcut var ozge hanim.savciliga ifade verirken davet edin litfen bizide savciyla hep beraber dinleriz kufurlerinizi ne dersiniz

  5. Yorum dedi ki:

    OZ HASAN şimdide FARUK mu oldun. Elinde kayıt varsa savcıya gidecen, Burda öyle OZ muş HASAN mış FARUK muş diye kıvırmıycan .

  6. pena :D dedi ki:

    ses kaydında ki ses kimin bilmiyorum ama sanki boşuna mı ediyor. mecliste hertürlü rezillik kepazelik yapılsın sonra ilçe başkanı küfür etti mi etmedi mi. sayın filiz sengel e küfür edildiğindede konuşsaydınız bukadar anlardım saçma bağırışlarınızı.

  7. yalçın kaya dedi ki:

    “o sesin” o ses Türkiye den teklif aldığı konuşuluyor.bu konu ile ilgili de kamu oyunu bilgilendirirmisiniz.

  8. Anonim dedi ki:

    Yalcin bey cok guzel mizansal konuya son noktayi koymussunuz tebrik ederim.
    Hala inkar ediliyor ya pes diyorum.

  9. kim oldugum aslinda belli dedi ki:

    eskiden seni gordugumde piril piril ,genc guzel ve umut veren bir avukat olarak gorurdum. mutluluk duyardim. simdilerde gordugumde ayni duygulari hissedemiyorum. siyasetin camuruna sen de girdin.

  10. HİÇBİR PARTIYE MENSUP DEĞİL dedi ki:

    SAYIN FİLİZ HANIMA EDİLEN KÜFÜRÜ KENDİ ARANIZDA NİYE KINAMADINIZ Kİ BEN SİZİN İYİ NİYETİNİZDEN HEP ŞÜPHELİYİM İYİLİK YAPTIM DİYE YILLARCA ANAMIZI AĞLATTINIZ

  11. Yorum dedi ki:

    O videolardaki seslerle görüntüleri doğru göremediğinizi ayakabı kutularından biliyoruz .orda ne göründüğü değil sizin ne görmek istediğiniz önemli. bu yüzden başka yere pazar kurun biz almayalım

  12. AAAAA dedi ki:

    boş ver özge hanım baksanıza bunlar daha önce chp kemalpaşa belediye başkanı RIDVAN KARAKAYALI TARAFINDAN UYGULANAN (5 YIL) PROJEYİ KENDİLERİ İÇAT ETMİŞ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALİŞİYORLAR İNSAN İSMİNİ BARİ DEĞİŞDİRİR ONU BİLE AKIL EDEMEMİŞLER(PROJE HOŞ GELDİN BEBEK) YALANA DOLANA ALIŞIK BUNLAR