site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

AK Parti İlçe Teşkilatı Kongreye Gidiyor

AK Parti İlçe Teşkilatı Kongreye Gidiyor
10.10.2014
A+
A-

yesilcimen-selcuk-kongre-aciklamasi (1)

AKP Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen 1 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında yapılması planlanan kongre süreci ile ilgili Basın Açıklaması yaptı. Ayrıca delege seçimlerinin de 19 Ekim de yapılacağını, başkanlık seçimlerine tek adayla ve tek listeyle gidileceğini söyledi. Genel Merkezimiz kimi aday gösterirse onun etrafında bir liste oluşturulacağını açıkladı.

Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda kongre süreci başlıyor. İlçede gerçekleşecek delege seçiminin kurulacak olan sandıklarda 19 Ekim 2014’te yapılacağı açıklandı.

AK Parti ülke genelinde olağan kongrelerine gitme kararı aldı. Bu kapsamda Selçuk İlçe Başkanlığında da kongreye gidecek. İlçede gerçekleşecek delege seçiminin, kurulacak olan sandıklarda 19 Ekim 2014’te yapılacağı açıklandı. Kongre tarihi ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. İlçe binasında basın toplantısı düzenleyen İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve parti yöneticileri, kongre kararı alındığını söyleyerek, parti için demokrasinin ve seçmenle bütünleşmenin en önemli temelinin atılacağını dile getirdi. Yeşilçimen, kongre takvimine uygun olarak 1 Kasım-31 Aralık 2014 tarihleri arasında ilçe kongrelerinin ve 22 Kasım-22 Şubat 2015 tarihleri arasında da il kongrelerinin gerçekleştireceğini ifade etti.

TEŞKİLATLARIMIZ TAZELENECEK

Kongrelerin millet egemenliğinin, millet iradesinin ve millet iktidarının kaynağı olduğunu anlatan İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, “Kongrelerimiz büyük medeniyetimizin tüm değerleriyle milletimizle buluşma ve geleceğe taşınma iradesinin kaynağıdır. Nihayetinde kongrelerimiz, 2015 seçimlerine hazırlandığımız bu dönemde aziz milletimizden yeniden güç alacak partimizin ve teşkilatlarımızın tazelenme, yenilenme, kuvvet kazanma, 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşma iradesinin kaynağıdır. Gerçekleştirilecek olan 5.Olağan Kongre takvimi 5 Eylül 2014 tarihinde başlamıştır. 22 Şubat 2015 tarihinde il kongrelerinin sonuçlanması ile Büyük Kongreden önceki süreç tamamlanmış olacaktır” dedi.

YENİ TÜRKİYE’NİN KAPILARI ARDINA KADAR AÇILDI

Kurucu Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan seçilmesi ile Yeni Türkiye’nin kapılarının ardına kadar açıldığını söyleyen Sema Yeşilçimen, “Türkiye, bu yeni dönemde güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Bu kutlu yürüyüşte Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde tüm teşkilatlarımızla yekvücut olarak büyük hedeflere ulaşacağız. AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. 5. Olağan Kongre çalışmalarımızın partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

HABER: MEHMET UYAROĞLU www.selcukhaber.com

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

yesilcimen-selcuk-kongre-aciklamasi (2)

yesilcimen-selcuk-kongre-aciklamasi (3)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    abla yolcu, teşkilat artık yeni başkanını bekliyor

    1. Anonim dedi ki:

      ablanın etrafında artık kimse kalmamış bakarsanız eger resimlere artık yönetim dahi bir araya gelemiyor yaşasın yeni oluşum gençlik harekatı

  2. anonim dedi ki:

    ağzından bal damladı anonim 🙂

  3. ali dedi ki:

    HAKAN BAYRAKLI YAKISIR BASKANLIGA.YENI AK SELCUK ICIN.

  4. Vatandaş dedi ki:

    Hakan BAYRAKLI Hem parti için hem Selçuk için düzgün aday delegeler değerlendirsin,artık gençlere görev verilsin…

  5. Anonim dedi ki:

    ileri demokrasi bu olsa gerek..genel merkez adayı belirleyecekmiş..selçukta aday belirleyecek kapasitede kimse yokmuuuu

  6. Anonim dedi ki:

    halil abi ıyıdir

  7. Anonim dedi ki:

    osman başterzi ne derse o olur

  8. Anonim dedi ki:

    büyük siyaset adamı ..dava adamı kendini tayyip erdoğana adayan hakan kardeşimiz yakışırr

  9. Anonim dedi ki:

    sema abla bu partiye zirve yaptırdı bunu kimse unutmasın..bu arada ablacım koltuğuna dikilmiş kem gözler ortaya çıkıyor bir bir

  10. Selcuklu dedi ki:

    yalakalığı bırakın artık .bu akp hükümeti ülkeyi ne hale soktu.suriyelilieri yurda soktu,hertürlü pisliği yapıyorlar.teröristleri serbst bıraktılar polise saldırıyorlar,ülkeyi yakıp yıkıyorlar.hala kongre peşindeler ,bırkaın bu işleri artık .akp nin tek seceneği partinin bir an önce kapanmasıdır.Bu ülkeye zarar veren 1-akp 2 bdp-hdp hepsini kapatın .

  11. ÇIKARSIZ SEVEN dedi ki:

    SEÇİM KAZANMIŞ BİRİNİ TEBRİK EDECEĞİNİZE ,HELAL OLSUN DİYECEĞİNİZE ATIP TUTUYORSUNUZ.MUHAKKAK Kİ SEMA BAŞKAN SİZİN GİBİ ÇIKARCILARA MEYDANI BOŞ BIRAKMADIĞI İÇİN HEPİNİZİN KUYRUK ACISI VAR.SEÇİMİ KAYBEDEN CEHAPE İLÇE BAŞKANI KOLTUĞUNDA OTURURKEN HERKES GÖZÜNÜ SEMA ABLAYA DİKTİ.BU YORUM YAPANLARIN HİÇ BİRİ AK PARTİLİ OLAMAZ.GERÇEK AK PARTİLİ İLÇEMİZDE İKTİDARA TAŞIYAN BİRİNİ YERDEN YERE VURMAZ.SEMA ABLANIN YANINDA YER ALAN GERÇEK AK PARLİLERE ( İBRAHİM BECER,NALAN BAŞDEMİR VE ALİ KİREÇ) HELAL OLSUN.(KEŞKE BU FOTOĞRAFTA OSMAN BAŞTERZİ’Yİ,FUAT KIRITAK’I,ORHAN KARAGÜZEL’İ,SÖNMEZ AKBAŞ’I M.ALİ OKUMUŞ’U,NAZIM KASAP GİBİ AK PARTİYE GÖNÜL VERMİŞ İNSANLARI DA GÖRSEYDİK.)

    1. anonim dedi ki:

      sen çıkarsız sevmişsin teşekkür ederiz.ömründe selçuğa 1 defa gezmeye gelmiş selçuklu olmayanların belediyeye işe alındığını unutmadık.ve yine söylüyorum sema chp de uygun ortam bulsa tekrar kürkçü dükkanına döner.

  12. anonim dedi ki:

    vay vay hele bunlara üzgünüm ama bitti
    bunlardan bişey olmaz

  13. selcuklu dedi ki:

    Yeni Türkiyeyi ne hale getirdiniz yazıklar olsun bu hükümete hiç bir partilere isim olmaz yanlız Müslümanım birde türküm

  14. vatandaş dedi ki:

    Belediye işe alınmalar konusunda herkes birilerine bir şeyler söylüyor.Gerçek nedir?Belediye başkanı mı?İlçe başkanı mı? karar organı belli değil,seçimlerde işe girerim diye koşturan öbür taraftan itilen gariban vatandaşa oldu.İşe girenler başkan akrabası yakını olarak görünüyor.Şu unutulmasın geçen dönemde belediye ye işe alınanlar çoğu başkana oy atmadı,bu da gözden kaçmasın…

  15. Aynı Terane dedi ki:

    Selçuk için tek çıkar yol şudur, Ya zeynel bey parti başkanı olacak hem parti hem belediye yönetimi tek elden yürütülecek ya da sema hanım belediye başkanı olacak tek elden yürütülecek. İki canbaz bir ipte oynamaz-iki karpuz bir koltuğa sığmaz- vesaire,vesaire,,,,,,,,,”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. HÜSEYİN KİREÇ dedi ki:

    Sevgili hemşerilerimş

    Sevgili Selçuk Halkı, MİLLET İRADESİNİ ortaya koyan tablo parti üyelerinin kendi iradeleriyle delegelerini seçip yine seçilen delegelerin özgür bir şekilde parti teşkilatlarını oluşturması ve direk olmasa dolaylı olarak yönetime katkı koymasıdır. Fakat görüyoruz ki Ak parti İzmir’de ilçe kongrelerini büyük bir sessizlik içinde emir ve komuta zincirine bağlı kalarak sürdürüyor. Ankara kimi işaret ettiyse delegeler ona EVET diyor .Aslında ortada bir seçim yok siyasetin doğasına aykırı bir süreç işliyor. Siyasetin toplumu özgürleştirerek çok seslilikle yönetme sanatını hiçe sayarak Ak partili arkadaşların iradelerine ipotek konuluyor bunu koyanlar AK parti siyasetinden beslenen yeni sosyal sınıflardır. Bu sosyal sınıflar yerel siyaseti de kendi tekelinde tutarak gençleşmeye, yeniliğe kapalı bir barikat kuruyorlar. Siyasetin ruhu ,heyecanı daha yolun başında öldürülüp tek kelimeyle ‘BİAT DEMOKRASİSİ ‘inşa ediliyor .İzmir’ de 425bin üyesinin olduğuyla övünen iktidar partisi 30 ilçede yapacağı kongrelerde atama delege ve atama adaylarla seçim sürecini tamamlamaktadır. Bunun adı da güya söylemlerle demokratik bir seçim süreci olarak tarihe geçmektedir .Bu da demokrasimizin ne kadar vahim bir durumda olduğunu göstermektedir. Aynı zihniyet Selçuk Kent Konseyinin yönetim oluşumunda da sergilenmiş ve bir çok sivil toplum kuruluşu tarafından eleştirilmiştir. Selçuk Halkıma selamlar…..