site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

‘Yeryüzündeki Yıldızlar’ Selçuk’ta Ayakta alkışlandı

‘Yeryüzündeki Yıldızlar’ Selçuk’ta Ayakta alkışlandı
18.04.2015
A+
A-

Yeryüzündeki Yıldızlar’  (1)

Selçuk Belediyesi ve Türk hava Kurumu (THK) Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen, İzmir Otizm Orkestrası ve (İZOT) Korosunun sahne aldığı öğrencilerin“Yeryüzündeki Yıldızlar” projesi kapsamında hazırladıkları program ayakta alkışlandı.

Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonunda düzenlenen etkinliğe Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, THK Üniversitesi İzmir Hava Ulaştırma Fakültesi Dekan Vekili ve İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Gönen, Selçuk Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Veysel badem, Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı, Otizm Derneği (ODER) Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Güngör, THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Murat Ekici, Okul Müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Selçuk Belediyesi ve Türk Hava Kurumu Üniversitesinin birlikte el ele vererek organize ettiği etkinlikte İzmir Otizm Orkestrası ve (İZOT) Korosunun 30’a yakın öğrencisi sahne aldı. Kendi çalışmalarını farklı performans ile sunan öğrenciler, verdikleri mesajda Otizmde farkındalığı gösterdiler.

Yerel yönetimlerin bu tür etkinliklere ev sahipliği yapmasının önemine dikkat çeken Selçuk belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı,Belediye olarak sivil toplum kuruluşları ile üniversitelerle yapılan bu tür işbirliğin artarak devam edeceğini kaydetti.

Büyük beğeni ile izlenenbu etkinlikte görev alan tüm öğrencileri kutlayan Başkan Bakıcı, programın hazırlanmasında büyük emekleri olan Otizm Derneği (ODER) Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Güngör’e ve dernek yönetim kurulu üyelerine, Müzik eğitmeni Orçun Berrakçay ve arkadaşlarına teşekkür ederek; kendilerini her zaman Selçuk’ta görmekten büyük memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Otizm Derneği (ODER) Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Güngör ise böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapan başta Selçuk Belediyesi olmak üzere THK Üniversitesi yöneticilerine teşekkür etti.

Büyük beğeni toplayan 30’a yakın Otizm öğrencilerine program sonunda katılım belgeleri verildi.

Yeryüzündeki Yıldızlar’  (2)

Yeryüzündeki Yıldızlar’  (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.